Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Performansı arttırması amacı ile bir program çalıştırdım sistem geri yükleme noktası da oluşturdum fakat geri yükleme noktası sadece kayıt defterini geri alıyor. CMD'ye girilen kodları almıyor. Bu kodları nasıl geri alabilirim?
NTFS bölümlerindeki tüm uzun dosya adları ve dizinler için 8.3 dosya adı ve dizin kullanılması, dizin numaralandırma performansını düşürebilir. 8.3 uyumlu bir dosya adı, MS-DOS dosya adlandırma kurallarına atıfta bulunur. Bu kurallar, dosya adlarını sekiz karakterle ve isteğe bağlı uzantıları üç...
www.technopat.net
Geri alma komutu:
Kod:
fsutil behavior set disable8dot3 0
Ayrıca kodları neden görsel olarak paylaştığınıza da bir anlam veremedim ama meraklısı için ben düzgün olanı da vereyim:
Changelog: a45c16d Added option to unpin taskbar apps 510f059 Fixed script freeze (Hardening menu was blocking the script) 6eca229 Fixed start menu tiles unpinning
Hocam benimki biraz sapıklık. Ben çok takıntılıyım bu konuda. Tamamen standart Windows istiyorum ve 2 haftadır o şekilde kullanıyorum format atmadan (çok sık format atarım 2 günde bir falan) fakat aklıma bu uygulama geldi. Beni rahatsız etmeyeceğini düşündüm. Fakat gene psikolojik olarak kötü hissediyorum xd.
Bu rahatsızlığı gidermek için de değişiklikleri geri almak istiyorum.
Hocam benimki biraz sapıklık. Ben çok takıntılıyım bu konuda. Tamamen standart Windows istiyorum ve 2 haftadır o şekilde kullanıyorum format atmadan (çok sık format atarım 2 günde bir falan) fakat aklıma bu uygulama geldi. Beni rahatsız etmeyeceğini düşündüm. Fakat gene psikolojik olarak kötü hissediyorum xd.
Bu rahatsızlığı gidermek için de değişiklikleri geri almak istiyorum.
Aynı sapıklık bende de var fakat zamanla alıştım. Bu kodlarda zarar verecek bir şey yok. Sistemini kafana takmaman gerek, önceden ben de yapıyordum bunu.
NTFS bölümlerindeki tüm uzun dosya adları ve dizinler için 8.3 dosya adı ve dizin kullanılması, dizin numaralandırma performansını düşürebilir. 8.3 uyumlu bir dosya adı, MS-DOS dosya adlandırma kurallarına atıfta bulunur. Bu kurallar, dosya adlarını sekiz karakterle ve isteğe bağlı uzantıları üç...
www.technopat.net
Geri alma komutu:
Kod:
fsutil behavior set disable8dot3 0
Ayrıca kodları neden görsel olarak paylaştığınıza da bir anlam veremedim ama meraklısı için ben düzgün olanı da vereyim:
Changelog: a45c16d Added option to unpin taskbar apps 510f059 Fixed script freeze (Hardening menu was blocking the script) 6eca229 Fixed start menu tiles unpinning