Cmf Buds Pro 2 kutusu boya attı

• Konuyu başlatan XakoR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 556

XakoR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F
Gigabyte B650M S2H
ASUS TUF Gaming OC RTX 3080
G.Skill Flare X5 32GB (2x16) 5600 MHz
Kingston NV2 1TB 3500/2100 M.2
WD 1TB 7200 RPM
Cooler Master Masterliquid ML240L
NZXT C750 750W 80+ Bronze
Dark Guardian Case

Asus XG249CM 23.8" 270hz 1ms
Asus VG248QE 24" 144Hz 1ms
Logitech G Pro X
Logitech G Pro TKL - AULA F75
Waizowl OGM Pro V2 8K
Kulaklığı teslim alalı daha 1 hafta bile olmamışken kutunun hali bu. Sadece cebimde durdu 2-3 kez o kadar. Terlemedim veya suya maruz kalmadı. Açık alanda bırakmadım yani tozlanmadı, yere düşmedi, kirli bir yerde durmadı. Bu durum hakkında bilgisi veya fikri olan var mı? Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-03-14 at 15.20.23.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-14 at 15.20.23.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 82
  • WhatsApp Image 2025-03-14 at 15.20.20.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-14 at 15.20.20.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 75
Köşeleri sert bir zemine sürtünmüş gibi görünüyor, cebinde olabilecek gibi durmuyor o lekeler. Muhtemelen masa gibi bir zemine sürtünmüştür, beyaz olunca ekstra kirli görünüyor tabii.

Köşeleri sert bir zemine sürtünmüş gibi görünüyor, cebinde olabilecek gibi durmuyor o lekeler. Muhtemelen masa gibi bir zemine sürtünmüştür, beyaz olunca ekstra kirli görünüyor tabii.
Hocam şizofren değilsem eğer öyle bir şey yaşanmadı. Onlar leke değil, bildiğin boyası çıkmış.

@Lancia Delta S4 hocam fikriniz var mıdır? Hiç gördünüz mü bu durumu?

Hocam şizofren değilsem eğer öyle bir şey yaşanmadı. Onlar leke değil, bildiğin boyası çıkmış.

@Lancia Delta S4 hocam fikriniz var mıdır? Hiç gördünüz mü bu durumu?

Hayır ilk defa görüyorum. Servisi ile iletişime geçebilirsin, talihsiz olmuş.

Kulaklığı teslim alalı daha 1 hafta bile olmamışken kutunun hali bu. Sadece cebimde durdu 2-3 kez o kadar. Terlemedim veya suya maruz kalmadı. Açık alanda bırakmadım yani tozlanmadı, yere düşmedi, kirli bir yerde durmadı. Bu durum hakkında bilgisi veya fikri olan var mı? Ne yapmalıyım?
dostum aynı problem bende de var. ben de aldıktan 1 hafta sonra bu problemle karşılaştım instagramdan evofone sayfasına ulaştım, ürünü göndermemi istediler ama youtubedan baktığımda biri daha aynı sorunu yaşamış ve kullanıcı hatası diyip geri göndermişler. O yüzden uğraşmak pek içimden gelmedi ama 2500 liraya yakın para veriyoruz kutunun boyası atıyor rezillik gerçekten.

Hocam ben THH 'ye başvurdum hiç uğraşmaya değmez bunlarla. THH halleder.

Daha bir sonuç çıkmadı hocam Tüketici Hakem Heyetine başvurdum çünkü. Bekliyorum. Ben ilk yazdığımda benden ürünü geri bile istemediler, olabilir diyip geçtiler.

Bu kulaklığa bende bakıyordum hatta turuncu renk olanı hoşuma gitmişti ama kutunun renk atma olayı kafamı karıştırdı biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı