Yaklasik 13.000₺ bütçem var ve biraz araştırma yaptim. "Samsung A16" ile "Nothing Phone 1". Özellikleri genel olarak benzer gibi, işlemcileri farkli. Sizce hangisi daha uygun olur? (oyun olarak Max PUBG indiririm sadece, ekran sürem fazla)
Yaklasik 13.000₺ bütçem var ve biraz araştırma yaptim. "Samsung A16" ile "Nothing Phone 1". Özellikleri genel olarak benzer gibi, işlemcileri farkli. Sizce hangisi daha uygun olur? (oyun olarak Max PUBG indiririm sadece, ekran sürem fazla)
12-13k tl'ye daha iyi cihaz yok şu an.Nothing Phone 1 kullandım, yazılımı neredeyse saf Android üstüne kendi UI'larını koymuşlar bence Samsung varken alınmaz işlemcisi de eski.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.