Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 6 Haziran 2023 #31 King Of Rock N Roll dedi: Hocam LGS'yi fulleyen kişi o değil. Karıştırdınız galiba. Genişletmek için tıkla... O kanka arkadaş Amerika'ya gidiyor Türkiye'ye gelip LGS fulluyor 5000 liralik kalem önerisi istiyor falan. Technophatta böyle bir çar önceden lazımdı ya hayatımda daha op bir şey görmedim.
King Of Rock N Roll dedi: Hocam LGS'yi fulleyen kişi o değil. Karıştırdınız galiba. Genişletmek için tıkla... O kanka arkadaş Amerika'ya gidiyor Türkiye'ye gelip LGS fulluyor 5000 liralik kalem önerisi istiyor falan. Technophatta böyle bir çar önceden lazımdı ya hayatımda daha op bir şey görmedim.
A akcay006 Kilopat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #32 YKS fullemek asıl mesele LGS ne
TT_Yavuz Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 6 Haziran 2023 #33 OneChip dedi: Aynen siz söyleyince fark ettim aynı profil olunca karıştırdım istemeden. Genişletmek için tıkla... O kişi LGS'yi fullemedi ayrıca. Troll olduğu kanıtlandı ve ban yedi.
OneChip dedi: Aynen siz söyleyince fark ettim aynı profil olunca karıştırdım istemeden. Genişletmek için tıkla... O kişi LGS'yi fullemedi ayrıca. Troll olduğu kanıtlandı ve ban yedi.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #34 TT_Yavuz dedi: O kişi LGS'yi fullemedi ayrıca. Troll olduğu kanıtlandı ve ban yedi. Genişletmek için tıkla... Ban yemedi.
TT_Yavuz dedi: O kişi LGS'yi fullemedi ayrıca. Troll olduğu kanıtlandı ve ban yedi. Genişletmek için tıkla... Ban yemedi.
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 6 Haziran 2023 #35 Renster dedi: Ban yemedi. Genişletmek için tıkla... Harbi farklı profilmişsiniz birader teşkilat mısınız siz bu profil ne?
Renster dedi: Ban yemedi. Genişletmek için tıkla... Harbi farklı profilmişsiniz birader teşkilat mısınız siz bu profil ne?
TT_Yavuz Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 6 Haziran 2023 #36 Renster dedi: Ban yemedi. Genişletmek için tıkla... @Eldrithc öyle demişti. Konuya çok hakim değilim.
Renster dedi: Ban yemedi. Genişletmek için tıkla... @Eldrithc öyle demişti. Konuya çok hakim değilim.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 6 6 Haziran 2023 #37 TT_Yavuz dedi: @Eldrithc öyle demişti. Konuya çok hakim değilim. Genişletmek için tıkla... Son açtığım konuyu okuyun. Henüz ban yemedi uğraşıyoruz. Steamden ekleyebilirsiniz artık.
TT_Yavuz dedi: @Eldrithc öyle demişti. Konuya çok hakim değilim. Genişletmek için tıkla... Son açtığım konuyu okuyun. Henüz ban yemedi uğraşıyoruz. Steamden ekleyebilirsiniz artık.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.603 Çözümler 7 7 Haziran 2023 #38 Renster dedi: Polise gidemiyorum arkadaşlar. CoC hesabı satmak yasakmış. Benim de başım yanar. 100 TL dolandırıldım. Genişletmek için tıkla... 100 TL'ye nasıl bir hesap aldınız hocam fotografı varsa atabilir misiniz acaba? larenno dedi: Bu o değil bu profilde en az 5 kişi var forumda Genişletmek için tıkla... 25*
Renster dedi: Polise gidemiyorum arkadaşlar. CoC hesabı satmak yasakmış. Benim de başım yanar. 100 TL dolandırıldım. Genişletmek için tıkla... 100 TL'ye nasıl bir hesap aldınız hocam fotografı varsa atabilir misiniz acaba? larenno dedi: Bu o değil bu profilde en az 5 kişi var forumda Genişletmek için tıkla... 25*
Mematibaş1 Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #39 Renster dedi: Clash of Clans hesabı alıyordum. Parayı attım Ininal'den. Adam hesabı atmadı. Nasıl şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Soğuk su için
Renster dedi: Clash of Clans hesabı alıyordum. Parayı attım Ininal'den. Adam hesabı atmadı. Nasıl şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Soğuk su için
HGkings Picopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #40 Renster dedi: Clash of Clans hesabı alıyordum. Parayı attım Ininal'den. Adam hesabı atmadı. Nasıl şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş olsun o parayı alman çok zor keşke önce bize danışsaydın ben bedavaya çok hesap verdim millete
Renster dedi: Clash of Clans hesabı alıyordum. Parayı attım Ininal'den. Adam hesabı atmadı. Nasıl şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş olsun o parayı alman çok zor keşke önce bize danışsaydın ben bedavaya çok hesap verdim millete