Gıda Coca-Cola Orijinal Tat Pet 4x1 L 100 TL

2.5'luk cola 50 TL zaten yani. İyi demeyi geçtim çok iyi fiyat nasıl oluyor harbi tuhaf.

2.5lt kolayı 1-2 saatte içiyorsan 2.5 al ama 1-3 gün içinde içiyorsan zaten ilk gün bitmeden asiti kaçmış oluıyor o kapağı açtıgından itibaren. 1lt kolaların avantajıda bu. Hep asitli içersin.

A101'de 6 gün boyunca; 1 litre Pepsi Max 26 TL, 1.5 litre (Pepsi) 30 TL, 2.5 litre (Pepsi) 35 TL olarak indirime girmiş.

2.5'luk cola 50 TL zaten yani. İyi demeyi geçtim çok iyi fiyat nasıl oluyor harbi tuhaf.
1 kilo unla 5 kilo unun fiyatı aynı oranda mı olur? Bir ürünün kilosu arttıkça fiyatı orana göre azalır zaten yani 1 kilo un 10 lira, 10 kilosu 100 lira olmuyor. 2,5 litre kolayı 4 kişi bir aile 2, 3 günde anca bitiriyor tek kişi yaşayan insan ne yapsın 2,5 litre kolayı? Fiyat gayet güzel.

A101'de 6 gün boyunca; 1 litre Pepsi Max 26 TL, 1.5 litre (Pepsi) 30 TL, 2.5 litre (Pepsi) 35 TL olarak indirime girmiş.
Ürünler farklı...

1 kilo unla 5 kilo unun fiyatı aynı oranda mı olur? Bir ürünün kilosu arttıkça fiyatı orana göre azalır zaten yani 1 kilo un 10 lira, 10 kilosu 100 lira olmuyor. 2,5 litre kolayı 4 kişi bir aile 2, 3 günde anca bitiriyor tek kişi yaşayan insan ne yapsın 2,5 litre kolayı? Fiyat gayet güzel.

Ürünler farklı...
Pepsi > Coco Cola

Ambalaj konusunda, sipariş onay ekranında Amazon paketlesin seçeneğini seçerseniz ücretsiz olarak Amazon kargo kutusuyla getiriyorlar bilginize. Bir kaç arkadaş yazmış bilgi vereyim dedim. Gerekli mi bilemiyorum da kutu falan lazımsa :)

Son yıllarda ülkemize özel içine asit oranını azıcık koydukları için 2.5 litre olanı bir kere de içmiyorsan ve bir kaç gün içerisinde tüketiyorsan, bir gün sonra tekrar içmek istediğin zaman sadece şekerli su içiyorsun.

Çok zararlı ama alınabilir. Son yıllarda fiyat uygun olacak diye asiti azalttılar. Keşke zero ve light gibi bir sürüm olsa ekstra asitli diye ve eskisi gibi içtiğimizde boğazımız yansa ama 1 litresi 70-80 lira olsa bile değer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı