Gıda Amazon'da 4x1L Coca-Cola 84,90TL

Pepsi varken coca alınmaz Asit oranı berbat BİM'in bir colası ile aynı tadı veriyor Ayrıca insanların boykot ettiği şeyi aşağılamayın alın geçin domuz herifler o da indirime girince ondanda çekin biraz cocanın İsrail hissedarlarının oranı yüzde 60'ın üzerinde menşei önemli değil E ne de olsa yaş ilerlese de Eşeklik baki kalır Sivas gidince enişte diye atlarsınız yahudilerin üstüne

Pepsi ile Coca Cola aynı eller tarafından yönetilmektedir. Blackrock ve Vanguard biraz araştırmanızı öneririm. Boykot meselesine dikkat edenlerin haberi bile yok marketteki içeceklerin büyük çoğunluğu The Coca Cola Company tarafından üretilmektedir.

Ekteki ürünler ve daha fazlası da yine The Coca Cola Company'e aittir. Cola'yı boykot etmeniz bir şey değiştirmiyor,keşke değiştirseydi. Dünyada her gün 2 milyardan fazla Coca Cola satılıyor.

1699889879201.png

1699890027950.png

Pepsi ile Coca Cola aynı eller tarafından yönetilmektedir. Blackrock ve Vanguard biraz araştırmanızı öneririm. Boykot meselesine dikkat edenlerin haberi bile yok marketteki içeceklerin büyük çoğunluğu The Coca Cola Company tarafından üretilmektedir.

Ekteki ürünler ve daha fazlası da yine The Coca Cola Company'e aittir. Cola'yı boykot etmeniz bir şey değiştirmiyor,keşke değiştirseydi. Dünyada her gün 2 milyardan fazla Coca Cola satılıyor.

Eki Görüntüle 2013273
Eki Görüntüle 2013275
yüzde 3.71 diğeri yüzde 60 ben onu kast ediyorum
Gidip nasıl üyeliğimizi iptal ettiysek disney+'dan aynısını bundada yapmalıyız Ama işte..

@janeh
Bahsettiğin şirket dünyanın sahibi neredeyse 10 trilyon dolarlık bir paraya hükmediyor. Senin,benim alacağım 20 liralık kolayla olacak işler değil adamlar Google,Apple gibi firmalarda hisseler tutuyor,dünyanın enerji şirketlerinin büyük kısmı bu adamların elinde.

"BlackRock Inc.1988'de başlangıçta bir risk yönetimi ve sabit gelir kurumsal varlık yöneticisi olarak kurulan BlackRock, 10 trilyon $'a ulaşan yönetilen varlıklar ile 2023 yılı itibarıyla dünyanın en büyük varlık yöneticisidir."

@janeh
Bahsettiğin şirket dünyanın sahibi neredeyse 10 trilyon dolarlık bir paraya hükmediyor. Senin, benim alacağım 20 liralık kolayla olacak işler değil adamlar Google, Apple gibi firmalarda hisseler tutuyor, dünyanın enerji şirketlerinin büyük kısmı bu adamların elinde.

"BlackRock Inc. 1988'de başlangıçta bir risk yönetimi ve sabit gelir kurumsal varlık yöneticisi olarak kurulan BlackRock, 10 trilyon $'a ulaşan yönetilen varlıklar ile 2023 yılı itibarıyla dünyanın en büyük varlık yöneticisidir."

Zamanınd Müslüman'lar öyle bir boykot etti ki mısıra amborgo uygulanınca silah ambargosunu ve Coca-Cola'nın 10 milyon dolarını alarak devam etti mısır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı