- Makaleler
- 33
Zaten Sağlık Bakanlığı kolanın üzerine sağlığa zararlıdır yazacakmış diye duydum.
"Asitsiz Hava Sahası" günlerini de görecek miymişiz?Zaten Sağlık Bakanlığı kolanın üzerine sağlığa zararlıdır yazacakmış diye duydum.
İce Tea konusunda Didi bence en iyisi, Fuse Tea da ona yakın ama diğerlerinin tadı 25 kr lik meyve suyu gibi geliyor.Bakın ben cola fazla içmeyen bir insanım. Çok az içerim. Güzeldir ama zararlıdır ben o kadar iddaaya belgelerle yanıt verdim ama ona bişi demem çünkü haklılar. Fakat ben yararlı demedim. Coca cola boykot edilip pepsi alınıyor. Git suya şeker koy üzere renklendirici ekle pepsiden farkını ayırt edemezsin. İçeceksem coca-cola ürünleri alırım gerçekten güzel iş beceriyorlar. FUSE TEA ürününü çok beğendim. Genelde yeşil çay veya soğuk çay tüketen bir insanım ben. Fakat içecek alırken işini iyi yapanı yani coca colayı alırım. Gereksiz yalan, uydurma karalamalara inanmam , Aldırmam.
Haklıyı savunuyoruz, en azından ben öyleyim.Onların neyini savunuyorsun sanki türkiyedeki ticarete katkı sağlıyor.
Insanlara zarar veren şeyleri savunmak çok saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.