Coca-Cola’dan Filistin ve İsrail Açıklaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok oyle birsey israil ile alakasi yok israil de daha cok pepsi onde sen ona bak.
Sen bir şeye inanmışsın artık, firmaların açıklamalarına nasıl da inanıyorsun. Çok yazık! Neden şimdi yaptı bu açıklamayı ? Çünkü insanlar tekrar boykot yapması gerektiğini hatırladı. Para kaybetmemek için işin içinde olmadığını açıkladı. Bizim halkımızda inanır. Kutuların üzerine Ayşe, Fatma, Ahmet, Mehmet yazarak kandırıyorlar. Siz içmek istediğiniz için bahaneler bulmaya devam edin! Orada kardeşleriniz ölürken sizin burada serin bir Cola içmenizin hesabını nasıl vereceksiniz?

Sen bir şeye inanmışsın artık, firmaların açıklamalarına nasıl da inanıyorsun. Çok yazık! Neden şimdi yaptı bu açıklamayı ? Çünkü insanlar tekrar boykot yapması gerektiğini hatırladı. Para kaybetmemek için işin içinde olmadığını açıkladı. Bizim halkımızda inanır. Kutuların üzerine Ayşe, Fatma, Ahmet, Mehmet yazarak kandırıyorlar. Siz içmek istediğiniz için bahaneler bulmaya devam edin! Orada kardeşleriniz ölürken sizin burada serin bir Cola içmenizin hesabını nasıl vereceksiniz?
Coca-Cola'nın İsraillilere, Yahudiler'e ait olduğu ve onlara yardım ettiği hakkında bir kanıtınız var mı?

Boykot işe yaramaz gözüyle bakıp küçümseyenler.Nasıl ses getirdiğini görebilir.Açıklama yapma gereği duyulduysa,doğru yoldayız.

Çok zekisiniz. Lütfen facebookuda kullanmayın zira Mark Zuckerberg sizin bilgilerinizi ve gelirinin bir kısmını da israile bağışlıyor. Aynı şeyi Bill gates 'de yapıyor. İnternet aslında israil ürünü müslümanları boş vakit geçirip geri kalmasını için icat etmiş iğrenç bir şey. Siz klavyeyi bırakın gidin eylem yapın.

Kanıtım mı dersiniz. Kanıtım yok. Ama böyle. Siz zaten alışmışsınız kanıtı olmayan şeylere inanmaya.

Aferin aferin. Böyle boş beleş işlerle uğraşıp kendinizi tatmin etmeye devam edin. Bakın haberde ne diyor?
Coca-Cola Filistin’deki 3. en büyük işveren, 5. en büyük yatırımcıdır.

• Coca-Cola şirketi 1998 yılından bu yana Filistin’de faaliyet göstermektedir.
  • Coca-Cola’nın Filistin’de 3 fabrikası, biri Gazze’de olmak üzere 7 satış ve dağıtım merkezi bulunmaktadır.
  • Coca-Cola, 350 Filistinliye iş olanağı sağlamakta, Coca-Cola faaliyetleriyle ilişkili yan sektörlerden ise 3,500 aile geçimini sağlamaktadır.

Şimdi düşünün. Filistin ekonomisi için üst düzey önemi olan Coca Cola'nın batması (Öyle bir şey mümkün değil zaten de) Filistin için mi zararlı olur yoksa İsrail için mi?

Bu da bonus:
suyorumcusu.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı