- Makaleler
- 1
Dünya gitgide daha saçma bir hal alıyor. Umarım bir tek bana öyle gelmiyordur.
![]()
Uzun zamandır dedikoduları dolaşan Coca-Cola temalı akıllı telefon sonunda resmen duyuruldu. Realme 10 Pro Coca-Cola Edition, popüler gazlı içecek markasına adanmış yeni bir tasarım, zengin perakende kutusu ve çok sayıda özelleştirme içeren benzersiz bir tema ile birlikte sunuluyor. Realme 10 Pro Coca-Cola Edition Özellikleri Realme 10 Pro Coca-Cola Edition gücünü Qualcomm Snapdragon 695 5G çipsetinden […]
Devamı: Realme 10 Pro Coca-Cola Edition Duyuruldu
Kaynak Technopat
Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
![]()
Uzun zamandır dedikoduları dolaşan Coca-Cola temalı akıllı telefon sonunda resmen duyuruldu. Realme 10 Pro Coca-Cola Edition, popüler gazlı içecek markasına adanmış yeni bir tasarım, zengin perakende kutusu ve çok sayıda özelleştirme içeren benzersiz bir tema ile birlikte sunuluyor. Realme 10 Pro Coca-Cola Edition özellikleri Realme 10 Pro Coca-Cola Edition gücünü Qualcomm Snapdragon 695 5G çipsetinden […]
Kaynak Technopat
Almazdım dışarda kullanırken çok rahatsız olurdum.![]()
Uzun zamandır dedikoduları dolaşan Coca-Cola temalı akıllı telefon sonunda resmen duyuruldu. Realme 10 Pro Coca-Cola Edition, popüler gazlı içecek markasına adanmış yeni bir tasarım, zengin perakende kutusu ve çok sayıda özelleştirme içeren benzersiz bir tema ile birlikte sunuluyor. Realme 10 Pro Coca-Cola Edition Özellikleri Realme 10 Pro Coca-Cola Edition gücünü Qualcomm Snapdragon 695 5G çipsetinden […]
Kaynak Technopat
Ferrari "eciyşın" olsa beğenirsiniz. Coca-Cola olunca maalesef beğenemedi bizim millet.Kim Coca-Cola hayranı? İçersin ve seversin ama “Coca-Cola Edition” telefonu kim alır? Kaptan Kirk Edition telefon çıkarsan anlarım. Star Trek hayranları anında kapışır. Bunu kim alacak?
Ferrari'yi herkes alabiliyor mu? Coca Cola dediğin dünyada içmeyenin olmadığı içecek. Sonraki sene üstünde su markası olan telefon çıkarsınlar: Onu alın siz.Ferrari "eciyşın" olsa beğenirsiniz. Coca-Cola olunca maalesef beğenemedi bizim millet.
Yoo ben içemiyorum 25 TL olmuş bu devirde kola içilmez.Coca Cola dediğin dünyada içmeyenin olmadığı içecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.