Cocu gitmeli mi?

Cocu gitmeli mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Açıkçası Fernandao'yu yollayıp Fernandao tarzında bir adam almak çok saçma. Slimani ve Fernandao arasında çok fark yok. Bir tanesi Premier Lig klasına sahip sadece. Yoksa ikiside yavaş ama çok güçlü futbolcular. Ayew'de bir işe yaramamış gibi gözüküyor. Guilano gitti ama yerine o klasta bir futbolcu bulacağını sanmıyorum. Üzüldüğüm tek kişi Ali Koç ve Fenerbahçe taraftarları. Aykut Kocaman'a laf edenler üzülür artık :)

DnkQIt_X0AICFGq.jpg
DnogojhWwAMg-BX.jpg
Dnohv23XgAA5RnE.jpg
DnorCwZXsAE3JdQ.jpg

Hemen başladılar Aziz Yıldırım daha iyiydi diye. Geçen sene Fenerbahçe'nin kadrosu çok kötüydü. Bu sene toparladılar Ali Koç sayesinde.
Kesinlikle Aziz Yıldırım daha iyiydi demiyorum. Ali Koç'a güvenim sonsuz ben Cocu gitmeli mi demiştim?
En kaliteli Fenerbahçe kadrosu derken. Ahshsgebebebhdjdjsmwmwjwjwmmemdms evde çıldırıyorum resmen yaa. Galatasaraylıyım önemli olan kadro değil oynayıştır. Hem en iyi kadro diyorsan Beşiktaş'ın kadrosu en iyisidir. Aziz başgan bile daha iyiydi. Qwe:qwjsj.
Ben en pahalı dedim en kaliteli değil. Zaten en kaliteli olsalardı CL den elenmeyip, 5 haftada en az 12 puan toplayıp, rezil futbolla Dinamo'dan 4 yemezlerdi. Daha takım olmak ne demek bilmiyorlar maçta ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Ama Şenol Güneş 4 senedir takımın başında zaten ve bizim yaptığımız gibi bütünden değişim yapmıyorlar çok minimum değişiklikler. Takımları oturmuş. Bence şu anda ikisini karşılaştırmak saçma.
Katılıyorum. Ersun Yanal'dan sonra (Takımı ondan sonraki zamanlardan daha iyi olmamasına rağmen) hiçbir hoca onun gibi oynatamadı şu takımı.

Son düzenleme:
Ali koç gelirse facia olur dedik size şimdi Cocu başlı başına bir hata süper ligin adamı değil bir kere, Fernandao ile Josef'i gönderip Slimani, Ayew, Diego Reyes (Ağır çöp) birde üstüne 3. ligde oynamayacak kadar berbat olan Frey alındı şimdi santrafor çöp ve onun yedeği de çöpten çöp.
Comolli gitti üstüne de jailson diye bir çöp aldı Ozan tufandan iyi oynayamıyor o derece. Yassine benzia bir var bir yok şuan ve Harun nerede duracağını bilmiyor Cocu o kadar rezil bir iş koyuyor ki artık küme düşmemeye oynar bu takım Trabzonspor için Avrupa yolu gözüktü.

Ali Koç’da herhangi bir yanlışlık söz konusu değildir. Bu yenilgilerin tek sorumluları oyuncular ve teknik direktördür. Oyuncular isteksiz, saçma, başıboş bir oyun sergiliyorlar kaç haftadır. Antremanlarda da keza öyleler... Ben 1 yıldır izlemiyordum Fenerbahçe’nin herhangi bir maçını ve bugün ki maçı izledikten sonra tekrardan 1 yıl izlememe kararı aldım.

Burası Hollanda değil burada lig daha kaliteli diyemem ancak çok daha sert Cocu bunu hala kavrayabilmiş değil. 8 maçta 24 oyuncu denemiş bir takımla bu kadar fazla oynanmaz. Ayrıca Comolli bence Cocu'dan çok daha başarısız, transferleri görünce ilk haftadan beri bunlar C sınıfı takımların C sınıfı oyuncuları diyordum kızıyorlardı ama gerçek şu ki Fenerbahçede oyuncu kalitesi düştü.

Özetle bence kalsın, Galatasaraylı olarak memnunum.

Ben katılmıyorum. Bence kadro ligin en iyilerinden. Comolli'nin de çok iyi iş başardığını düşünüyorum Souza ile Giuliano'yu 22 milyona satarak. Yerine gelenler de çok etkili olacak (Benzia, Jailson, Slimani). Ama Cocu ile bu iş yürümez gibi geliyor. Ligin en pahalı kadrosu iyi yönetilse aslında kimse önünde duramaz.

O takımdan hiçbiri ne şu an Galatasaray ne de Beşiktaş kadrosuna girebilir.(Galatasarayın forveti olmadığı için forvet tabi ki kadroya alınabilir)

Demiştim. Tekrar söylüyorum Fenerbahçe'deki oyuncu kalitesi kötü, Comolli'nin transferleri fiyasko ve Cocu'nun hocalığı hayal kırıklığı.

Gitmeli ama kolay kolay gönderemezler. Cocu giderse gelecek teknik adam Comolli'yle çalışmak istemeyecek. Ali Koç bir delilik yapıp da her ikisinin birden tazminat yükünün altına sokmaz Fenerbahçe'yi. Belki tazminat talep etmezlerse falan, oda bekli.

Ali Koç'un yerinde olsam Yılmaz Vural'ı getirirdim takımın başına. Comolli'de sorun olmazdı.

Fenerbahçe'nin fikstür de sıkıntılı.

İçeride Başakşehir,
Deplasmana Sivas'a gidecek (soğuklar başladı)
İçeride Ankaragücü
Deplasmana Galatasaray
İçeride Alanyaspor
Deplasmana Trabzonspor
İçeride Kasımpaşa
Deplasmana Akhisarspor

Şu 8 maça Cocu devam ederse, Fenerbahçe'nin toplayacağı puan tahminimce: 7 Puan
Eğer Yılmaz Vural gelirse toplayacağı puan tahminimce: 13-14

Bakalım hafta içi neler olacak. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı