Çocuk gibi davranıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dışarıda arkadaş gruplarınla takıl falan, mekanlara git gez dışarıyı gör ondan sonra bahsettiğin alışkanlıklardan kurtulursun.

Maalesef hiç arkadaşım yok.
Düzelir miyim değil. Düzelmek, düzelmemek sana kalmış. Benim tavsiyem aileni sıkma süreni azaltmak. Pat diye bırakamazsın. Alıştıra alıştıra. Zaten sonrası gelir.

Ailem üzülüyor mu acaba?

Maalesef hiç arkadaşım yok.

Arkadaş edinmeye çalış. Sonra arkadaşlarını al biraz böyle uzak mekanlara git XD, al arkadaşlarını git Kadıköy gibi mekanlara git takıl. Biraz ergence davranmaya başlayabilirsin ama yavaş yavaş düzelirsin.

Güzel dostum hayat seni, sen fark etmeden öyle bir şekilde büyütecek ki... Sen zevkini çıkar dert etme böyle şeyleri.

Babanım kucağına oturmak vs. abartı bence biraz fazla çocuk gibi davranıyorsun sen bence. Ben en fazla sarılırım ve öperim. (tabii sonra bir şey istediğimi falan sanıyorlar ) Fazla abartıyorsun bence sen.

Van da yaşıyorum arkadaşlarım hepsi tatile şehir dışına çıkmış.

Bro en onemlisi yaptigin hareketlerin çocukca olup olnadigi bilincine varabilmen eger bunun bilincindeysen yapacagin şey basit bir sekilde bu hareketleri birakmak. Eger ki yaptigin hareketlerin çocukca oldugunu dusunmuyorsan sikinti buyuk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…