Çocukların siyasetle içli dışlı olmaya başlaması

Evin içinde hep hayat pahalılığı, ekonomi vs. konuşulduğu içindir.
Birde televizyonda koca koca adamların gerek vatandaşa gerek bir birlerine yaptıkları hakaretleri kavgalarını görüp etkileniyorlar da olabilir.
Bu işin çözümü de yok, televizyonu kapatsan İnternet var, dışarıdaki hayat var.

Doğru ülkenin okuyana değil eli iş tutana ihtiyacı var Almanya nasıl kalkındı sanıyorsunuz hepsi sanayide üretim yaparak sanayi sanayi sanayi bu kadar.

Bir arkadaş var kira da kira diye yazmış evet kiralar biraz yüksek ama sen eğer gider şehirin göbeğinde oturmak istersen yüksek yoksa dersen ki ben "auf dem Land" yani şehir dışında ki köylerde oturayım orada kiralar daha normal arayıp bulabilirsin, ek olarak kiraya yakacak dahil. Bakmak isteyenler için buyrun bir örnek warmmiete yazan kısma bakmanız lazım.

Gördüğü haberi hemen doğrulayan her yaştan var hocam. Her ne kadar yeni gençlerde drillci mrillci gibi gezen tipler ve cahiller olduğu gibi 12-15 yaşında yüksek zekaya sahip olan da var.

Amerika'da hiçbir şey alınmayacak kadar pahalı değil. Siz Surunuyorsunuz hala bu düzen ile devam ediyorsunuz. Aileme 300 dolar gönderiyorum ya 5400 lira alıyorlar.

Bir mala ederinin iki katı vergi koyulmasını normalize etmeyin.

Avrupada da durum farklı değil ordada çalışmayanlar açlıktan ölüyor sokakta yatıyor çalışanlar ise rahat herkes çalışacak çalışmak üretmek şart
Maaş yattıysa nereye çalıştığını söyle de seni referans göstereyim, bende yazılırım oraya.

Çocukların oyun oynamaları gereken yaşlarda siyasete maruz kalışı ve istemeden dahil olabilişleri çok üzücü.
Okulundan tut gündelik yaşamına kadar her yer siyaset oldu bu veletlerin yaşantısında, ben yaşıtlarımla kumda yuvarlanıp kavga ederdim ama ne rezil günler yaşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…