Çocukluğumdan beri gördüğüm kabus

Daha fazla  
Öncellikle yaşım 16 normalde ruhlar veya paranormal varlıklara inanmam. Bugün yine kabus gördüm çok moralim bozuldu ve yine aklıma gelmişken sizlere de sormak istedim. Anlatıyorum o zaman çocukluğumdan beri kabus gördüğüm zaman hep aynı kabusu görürüm benimle alıp veremeyen ismini bilmediğim yüzünü görmediğim garip varlık var yalnız olduğum karanlık bir ortam içinde çıkar onu fark edip kaçmaya çalışınca bir anda felç oluyorum ve uyanıyorum.
Seve seve FNAF oynayan birisi değilim ama buna benziyor diyebilirim. Temsili resim.
1641764931865.png

Son düzenleme:
Aynı durum bende de var rüyamda her şey siyah beyaz koridordayım ve koridorun sonunda zenci küçük bir çocuk bana doğru koşmaya başlıyor bana doğru koşmaya başlıyınca tek yaptığım durup onun koşuşunu izlemek ama koşma normal değil birden hızlanıp koşuyor ve uyandığımda annem kardeşim bağırdığımı söylüyorlar uyanana kadar evde bağırmışım ama bağırmıyorum.

Ben de bazen uyurken rüyamda hep birileri konuşuyor, hatta o kadar gürültülü konuşuyorlar ki gecenin bi' yarısı kalkıp "susun be!" diye bağırıyorum, ama uyandığımda bakıyorum ki odada benden başkası yok ve hiç ses yok. Kafamın içindeki sesler benim gerçeklik algımı bozuyor.

Bende geçen bir rüya görmüştüm. Rüyamda evler Amerikan evleriydi. Yan komşunun evinin üzerinde bir cadı vardı ama hayaletti. Bana bakıyordu. Ona el hareketi çekiyordum ve ağzı şaşırmış ifadesiyle açılıyordu ve bana doğru çatıdaki kiremitleri atıyordu güçleriyle kendisi fiziksel olaral hareket etmeden. Sonra babam uyandırdı yarısında.

Bende geçen bir rüya görmüştüm. Rüyamda evler Amerikan evleriydi. Yan komşunun evinin üzerinde bir cadı vardı ama hayaletti. Bana bakıyordu. Ona el hareketi çekiyordum ve ağzı şaşırmış ifadesiyle açılıyordu ve bana doğru çatıdaki kiremitleri atıyordu güçleriyle kendisi fiziksel olaral hareket etmeden. Sonra babam uyandırdı yarısında.

Komik olan kısmı neden cadı ya el hareketi çektin :D
Yani el hareketi çekmendeki amaç neydi? :D

Son düzenleme:
Bende de gece uyuyorum ve şakasız5 kere art arta karabasan gordum işte bir anda rüyamda arkadas beni kovalarken ters donup ustune zıplıyor ve o ara kitleniyorum sagima bakiyorum kucuk kiz var elinde ayicikla bana yuruyor sonra tam gelicekken ciglik atiyorum felcin etkisi bitince cok kotuydu.

Öncellikle yaşım 16 normalde ruhlar veya paranormal varlıklara inanmam. Bugün yine kabus gördüm çok moralim bozuldu ve yine aklıma gelmişken sizlere de sormak istedim. Anlatıyorum o zaman çocukluğumdan beri kabus gördüğüm zaman hep aynı kabusu görürüm benimle alıp veremeyen ismini bilmediğim yüzünü görmediğim garip varlık var yalnız olduğum karanlık bir ortam içinde çıkar onu fark edip kaçmaya çalışınca bir anda felç oluyorum ve uyanıyorum.
Seve seve FNAF oynayan birisi değilim ama buna benziyor diyebilirim. Temsili resim.
Eki Görüntüle 1266128

Uyanınca hareket edemiyorsan ya da rüyada karabasan olabilir. Fakat rüyada hareket edemiyorsan bir ihtimal var karabasan olmayabilir bilinç altından olabilir. Korku oyunu, filmi, dizisi izliyorsan hemen bırak geçmiyorsa bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı