Çocukluğunuzu mahveden videolar

Samanyolu ve Kanal 7'de Cehennem ile ilgili filmler oluyordu bazen. Çok izlemesek de bir kaç kez karşılaşınca korkmuştum. Televizyonda çıkacak cinsten değil bence o filmler.
İnsanlar öldükten sonra bir yere gidiyordu, sakallı bir dayı vardı günahlarına göre seni ya cennete ya cehenneme alıyordu ondan mı bahsediyorsun ? :D Çünkü geneli böyleydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanlar öldükten sonra bir yere gidiyordu, sakallı bir dayı vardı günahlarına göre seni ya cennete ya cehenneme alıyordu ondan mı bahsediyorsun ? :D
Sakallı dayı iyidi ya :D Benim dediğim direkt cehennemi yanan insanlar gösteriliyordu. Atılan çığlıklar vs etkiliyor o yaşta.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

7 yaşımdayım o zaman. Abimle beraber izlemiştik ve bir gün sonra abim aynı hareketi bana yaptı. Unutmam.

Çocukken izlediğiniz ve izledikten sonra hayatınızı kabusa çeviren, sürekli aklınıza gelip sizi korkutan videolar var mı? Ben küçükken sürekli subliminal mesaj içerikli, illuminati ve ruhi çenet videoları izlerdim. Sırf bu videolar yüzünden günlerce yorgan altında uyuduğumu hatırlıyorum.

Maymuna dönüşen kız olay vardı. Onu izledikten sonra uyuyamamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı