Çocukluk arkadaşım hapse girdi

• Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 6.974
O değil de çocukluk arkadaşım diyor. Bu mu arkadaşlık demek...
Çocukluk arkadaşım dediğin öyle mi olur?

Ne alaka? Çocuğun bana bir yanlışını görmedim. Biz gayet iyi arkadaştık. Onun yediği halt Allah ile onun arasında olan bir şey.

Ne alaka? Çocuğun bana bir yanlışını görmedim. Biz gayet iyi arkadaştık. Onun yediği halt Allah ile onun arasında olan bir şey.
Görüşme sıklığınıza dayanarak o kadar seyrek görüştüğünüz birinden çocukluk arkadaşı olmaz demek istedi bence.

Arkadaş haklı, 10 yıldır yanında dolaşmışsın ne olduğunu bile bile. Sende gir bırakma onu.

İlk tanıştığımızda 7 yaşında mı neydik. Ben onla yakınken böyle biri değildi. Hatta ben hiç Allah'a sövdüğüne falan rastlamadım. Yani benlik bir durum değil. Ben sadece onunla oyun oynardım. :)

Eğer gerçekten Atatürk'e ve Allah'a küfür ettiyse Dini ve manevi değerlere saygısı olmayan kişinin tekiymiş. Animeler işin bahanesi. "Çocukluk arkadaşım" dediğinize göre en azından 18 yaşından büyük olduğunu düşünüyorum. 18 yaşından büyük olan birisi hadi 18 yaşını da geçtim, 15 yaşından büyük birisi kendini Animeye kaptırıp böyle saygısızlık yapamaz. Ben bu söylentilerin doğruluğundan emin olduktan sonra o kişiyle arkadaşlığıma çok uzun süreler ara verirdim.

Eğer gerçekten Atatürk'e ve Allah'a küfür ettiyse Dini ve manevi değerlere saygısı olmayan kişinin tekiymiş. Animeler işin bahanesi. "Çocukluk arkadaşım" dediğinize göre en azından 18 yaşından büyük olduğunu düşünüyorum. 18 yaşından büyük olan birisi hadi 18 yaşını da geçtim, 15 yaşından büyük birisi kendini Animeye kaptırıp böyle saygısızlık yapamaz. Ben bu söylentilerin doğruluğundan emin olduktan sonra o kişiyle arkadaşlığıma çok uzun süreler ara verirdim.
Tabii hocam. Sebebini sanki animeymiş gibi belirtmiş olabilirim. Ama bu şahsiyet meselesi. Animeyi konuyla alakasız olarak düşünebiliriz. Kara mizah adı altında gerçekleşmiş gibi duruyor bu olay.

Ben de şunu anlamıyorum; tamam ateistsin Allah'a sövdün, Atatürk'e de sövdün. Senin ideolojin ne? :D Aklıma hiçbir ideoloji gelmiyor ikisinden de nefret eden.

İkisine de kesinlikle karşıyım yanlış anlaşılmasın.

Hala çocuğu savunuyor, hey Allah'ım.
Savunacaksanız açmayın şöyle konular, CS:GO ban konularına dönecek olay boş yere hapse girdi diye konular açılacak. 😆
Bakmak zorunda değilsiniz. İsterseniz engelleyebilirsiniz. Bana ne yapacağımı emretmenize gerek yok. 😉
Ben de şunu anlamıyorum; tamam ateistsin Allah'a sövdün, Atatürk'e de sövdün. Senin ideolojin ne? :D Aklıma hiçbir ideoloji gelmiyor ikisinden de nefret eden.

İkisine de kesinlikle karşıyım yanlış anlaşılmasın.

İkisini bir taraf olarak görmek saçma bence. Ya Allah'ya Atatürk demek gibi olur bu. İkisi çok farklı şeyler.

İkisini bir taraf olarak görmek saçma bence. Ya Allah'ya Atatürk demek gibi olur bu. İkisi çok farklı şeyler.
O anlamda demedim. Müslüman kemalistler de var tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı