Çocukluk aşkıma aşığım

Birbirinize karşı derin duygular besliyorsanız ileride evlenebilirsiniz. Denemekten zarar gelmez.

@507053 Anlat bakalım neler oldu. Seni unuttuğumu asla düşünme technopat ajanı..
Hocam bir süredir beraber takılıyoruz işte beraber dışarıya yemek yemeye gidiyoruz. İlişkimiz yakın denilebilir manita gibi bir seyiz ya da flörtleşiyoruz bilmiyorum. Ama henüz sevgili değiliz o net.

Hocam bir süredir beraber takılıyoruz işte beraber dışarıya yemek yemeye gidiyoruz. İlişkimiz yakın denilebilir manita gibi bir seyiz ya da flörtleşiyoruz bilmiyorum. Ama henüz sevgili değiliz o net.
Olcak olcak, olmazsa da üzülme dostum. Zaman izimizi, ikimizi siler. 100 150 sene sonra seni beni hatırlayan pek fazla insan olmayacak.

Olcak olacak, olmazsa da üzülme dostum. Zaman izimizi, ikimizi siler. 100 150 sene sonra seni beni hatırlayan pek fazla insan olmayacak.

Fazla değil de hiç. Önemli olan başarı, ismini duyurabilmek. He influencerlerden bahsetmiyorum, zekasına veya işine saygı duyulanlardan bahsediyorum. Yoksa 20 seneye Cellat'ı hatırlamayacak kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…