507053
Centipat
Ahaha inanılmazNasıl bir histi söyle çabuk!(!)
Ahaha inanılmazNasıl bir histi söyle çabuk!(!)
Umarım ileride ben de yaşarım dostum.Ahaha inanılmaz![]()
Teşekkür ederimUmarım ileride ben de yaşarım dostum.
Eğer okey isen arada sırada yazarım aranız nasıl diye, mutlu bir hayat diliyorum sizin için![]()
Başkanım daha ne bekliyorsun, bas gaza baas.Ayrıca yanağıma da bir tane öpücük aldım![]()
Hocam bir süredir beraber takılıyoruz işte beraber dışarıya yemek yemeye gidiyoruz. İlişkimiz yakın denilebilir manita gibi bir seyiz ya da flörtleşiyoruz bilmiyorum. Ama henüz sevgili değiliz o net.@507053 Anlat bakalım neler oldu. Seni unuttuğumu asla düşünme technopat ajanı..
Olcak olcak, olmazsa da üzülme dostum. Zaman izimizi, ikimizi siler. 100 150 sene sonra seni beni hatırlayan pek fazla insan olmayacak.Hocam bir süredir beraber takılıyoruz işte beraber dışarıya yemek yemeye gidiyoruz. İlişkimiz yakın denilebilir manita gibi bir seyiz ya da flörtleşiyoruz bilmiyorum. Ama henüz sevgili değiliz o net.
Olcak olacak, olmazsa da üzülme dostum. Zaman izimizi, ikimizi siler. 100 150 sene sonra seni beni hatırlayan pek fazla insan olmayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.