GTX 970 CoD Advanced Warfare FPS Düşmesi

19yusuf05

Megapat
Daha fazla  
CoD:AW'de yaşadığınız sorunu daha detaylı anlatır mısınız ? Kartın performansı gün geçtikçe azalmayacak. Kart bugün ne hızda ise yarın da o hızda olacak. 512 MB kısım kapatılırsa hiç sorun kalmayacak. Zaten bir sonraki sürücü güncelleştirmesi bu konuya el atacaktır diye düşünüyorum.

CoD AW multiplayerdeyim deniyorum ve şu an yaptığım ayarlarda 3,5 GB'ı geçmediğin gördüm After burner ile. Oyun 90 FPS veriyor ama FPS yer yer 50'lere düşebiliyor ve takılmaların nedeni sanırım buymuş. Vsync'i açtım biraz azaldı ama düzelmedi. Bu sorunu düzeltmeye çalışıyorum.

Sizin incelemelrinize dayanarak bir sistem topladım. MSI gaming 7 ve MSI GTX 970. Bu msi gaming 7'de oc genie tuşuna basınca sadece işlemci mi o.c. oluyor yoksa ekran kartı da oluyor mu ?

Anlamadığımdan msi after burneri pek kurcalamak istemiyorum. Ayarları düşürüyorum Vsync'i açıyorum ama takılmalar oluyor. Dün texture quality vb ayarları normale kadar çekmeme rağmen takılmaların önüne geçememiştim. Bu vram olayından sanıyordum ama işte bugün inceldim ve 3,5 GB geçmediğini gördüm. Bunu nasıl çözebilirim acaba? Geforce Experince da hiç bir işe yaramıyor. Ben daha alt ayarlarda akıcı oynayamıyorum ama bana DSR filan açıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı