COD Black Ops 2 99 TL eder mi?

m33

Hectopat
Daha fazla  
Bu oyunu çıktığı günden beri düzgün oynayamadım ve çok içimde kaldı. Steam üzerinen alıcam ama 99 TL çok geldi bana açıkcası. Daha önce 30 TL'ye kadar düşmüş bayadır takip ediyorum ama 1 kuruş bile inmedi. Beklemeli miyim sizce? Yoksa bu fiyata değer mi?

Şimdi baktımda Vatan PC'de de 60 TL. En son baktığımda 150 TL'ye satıyorlardı Steam'da yine 99 TL'idi. Kutulu alıyim o zamanda sorun olur diye korkuyorum. Orjinal olarak GTA IV'ı kutulu almıştım ve sorun yaşamıştım. Kutulu oyunlarda güncelleme nasıl oluyor yüklenince kendi kendine mi güncelleniyor? Yoksa Steam gibi yükleme işlemi bitince direk oyuna mı giriyoruz? Daha önce korsanı vardı çok sorun yaşamıştım.

G2a' dan oyunu 15 dolara satın alabilirsiniz.
G2A.com'dan hiç alışveriş yapmadım nasıl oluyor bilmiyorumda Steam gibi mi?

Şimdi baktımda Vatan PC'de de 60 TL. En son baktığımda 150 TL'ye satıyorlardı Steam'da yine 99 TL'idi. Kutulu alıyim o zamanda sorun olur diye korkuyorum. Orjinal olarak GTA IV'ı kutulu almıştım ve sorun yaşamıştım. Kutulu oyunlarda güncelleme nasıl oluyor yüklenince kendi kendine mi güncelleniyor? Yoksa Steam gibi yükleme işlemi bitince direk oyuna mı giriyoruz? Daha önce korsanı vardı çok sorun yaşamıştım.

G2A.com'dan hiç alışveriş yapmadım nasıl oluyor bilmiyorumda Steam gibi mi?
Güncelleme geldiği zaman otomatik güncelleniyor zaten. Bende kutulu almıştım. Merak etme bir sorun olmaz.

Ben meraklı olunmadığı sürece dijital olarak satın alınmasından yanayım. Kutulu olarak alınırsa da genellikle kutuda hangi platforma aitse o platforma özel bir kod bulunur. Bu kodu girerek oyunu etkinleştirebilir, ardında oyunu dvd olarak kurabilirsiniz.

Güncelleme geldiği zaman otomatik güncelleniyor zaten. Bende kutulu almıştım. Merak etme bir sorun olmaz.
Tamam o zaman yarın çevremdeki mağazalarda varsa alırım teşekkürler.

Ben meraklı olunmadığı sürece dijital olarak satın alınmasından yanayım. Kutulu olarak alınırsa da genellikle kutuda hangi platforma aitse o platforma özel bir kod bulunur. Bu kodu girerek oyunu etkinleştirebilir, ardında oyunu dvd olarak kurabilirsiniz.
Meraklısı değilimde G2A'dan hiç alışveriş yapmadım hep Steam'dan aldım bilmiyorum nasıl olucak. Sizde böyle yazınca kafam karıştı. Kod olayı sadece Online oynarken gerekli değil mi?

G2a siz oyunu satın aldığınızda size oyunu steam kodu olarak veriyor. Sizde o kodu steama giriyorsunuz ve oyunu etkinleştiriyorsunuz. İndirdikten sonrada oyunu oynayabiliyorsunuz. Kutulu oyun almanın tek ayrıcalığı dvd' den kurabiliyorsunuz. Yani saatlerce indirmekten kurtuluyorsunuz ancak daha pahalı oluyorlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı