Bo6 zaten game passte var biliyorum ikisni birden oynayamıyor musunuzGame Pass var, iki oyundan birini oynayacagım. Hangisi daha tatmin eder hikaye olarak? Ve hangisi daha başarılı?
BO6 zaten Game Pass'te var biliyorum ikisni birden oynayamıyor musunuz?
Hepsinin hikayesi farklı mw 2 yenisini mi eskisini mi diyorsunuz bilmiyoırum ama bence çoğu kişinin aksine göre yorum olacak ama mw 2'ler daha güzel. BO6'nın yarısı bitti sıkıla sıkıla gidiyorum tabii daha yeni ve gelişmiş mekanikler var orası ayrı tercih sizin.İlk hangisini oynamalıyım?
Yenisini diyorum. Baya kötü yorumlar almış ondan sordum.Hepsinin hikayesi farklı mw 2 yenisini mi eskisini mi diyorsunuz bilmiyoırum ama bence çoğu kişinin aksine göre yorum olacak ama mw 2'ler daha güzel. BO6'nın yarısı bitti sıkıla sıkıla gidiyorum tabii daha yeni ve gelişmiş mekanikler var orası ayrı tercih sizin.
Bence güzel fakat sıkıcı yerler var az da olsa ben bo6'dan daha çok beğendim ama.Yenisini diyorum. Baya kötü yorumlar almış ondan sordum.
MW2 yüklüyorum şu an belki BO6'ya da bakarım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.