CoD Cold War alınır mı?

meuzi

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2020
Mesajlar
290
Çözümler
1
Daha çok multiplayer oynayabileceğim bir CoD oyunu istiyorum. Modern Warfare 3E baktım ancak hem fiyat olarak biraz fazla hem de pek iyi yorumu yoktu. Cold War'ın Online kısmı canlı mı? Yoksa para koyup MW3 almaya değer mi?
PS5 üzerinde oynayacağım.
 
Black Ops Cold War, Black Ops serisinin son oyunu olduğu için her ne kadar son çıkan Call of Duty oyunu olmasa bile Black Ops serisinin son çıkan oyunu olduğu için Multiplayer'ı hala oynanıyor. Bu sene yeni Black Ops oyunu çıkacağı için Cold War'ı almak ne kadar mantıklı onu bilemem ancak oyunun aktifliğinin öleceği kesin gibi yeni oyun çıktıktan sonra. Call of Duy açlığınız varsa son çıkan oyunu almak daha mantıklı ancak sene sonuna kadar dayanırım derseniz yeni oyunu beklemeniz daha iyi. Bekleyemem derseniz de MW3 daha alınabilir duruyor. Cold War, oynanış nedeniyle biraz arcade'e kaçmış bir oyun.
 
Black Ops Cold War, Black Ops serisinin son oyunu olduğu için her ne kadar son çıkan Call of Duty oyunu olmasa bile Black Ops serisinin son çıkan oyunu olduğu için Multiplayer'ı hala oynanıyor. Bu sene yeni Black Ops oyunu çıkacağı için Cold War'ı almak ne kadar mantıklı onu bilemem ancak oyunun aktifliğinin öleceği kesin gibi yeni oyun çıktıktan sonra. Call of Duy açlığınız varsa son çıkan oyunu almak daha mantıklı ancak sene sonuna kadar dayanırım derseniz yeni oyunu beklemeniz daha iyi. Bekleyemem derseniz de MW3 daha alınabilir duruyor. Cold War, oynanış nedeniyle biraz Arcade'e kaçmış bir oyun.

Anladım. MW3'ün Online kısmı canlı mı hocam? 2000 TL vermeye değer mi onu düşünüyorum biraz. Yoksa Warzone devam edebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. MW3'ün Online kısmı canlı mı hocam? 2000 TL vermeye değer mi onu düşünüyorum biraz. Yoksa Warzone devam edebilirim.

Her oyunda olduğu gibi canlı, evet. Alıp almamak size kalmış. Yeni oyunun çıkmasına daha çok var, ekim-kasım gibi çıkar. O zamana kadar oyunun suyunu sıkarım derseniz alınır. 2000 TL'nin hakkını verip vermemek burada size kalıyor. İndirim beklerseniz 1000 TL'ye yakın fiyatlarda da alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı