CoD MF Ses cızırdamaları

İşletim sistemi
Windows 10

176185

Kilopat
Makaleler
4
Ses kartı olarak Creative Sound Blaster Z kullanmaktayım, onun dışında kasada bulunan ön kulaklık girişini kullanmak için Realtek HD sürücüleri var.
Normal kullanımda hiç sorun yok, sistem mükemmel çalışıyor, ön kulaklık girişine kulaklık bağlandığında ses kartı devre dışı kalıyor ve tüm sesler kulaklıktan geliyor, kulaklığı ön girişten çıkardığımda ise ses kartı sisteme dahil oluyor.
Yaşadığım sorun ise Call of Duty Modern Warfare oynarken oluşuyor, ses kartına bağlı olan hoparlörden aşırı şekilde cızırtı geliyor, işin garip tarafı ise her türlü cızırtının sadece hoparlörden gelmesi, sesi kulaklığa alıyorum kulaklıkta cızırtı yok fakat hoparlörden yine cızırtı geliyor, ön taraftaki kulaklık çıkışına kulaklık bağlayınca da aynı, hoparlörde cızırtı sesi geliyor.
Belki aklınıza benim hoparlörlerin bozuk olduğu gelmiştir, hemen o tezi çürüteyim, ses kartından hoparlörlerin bağlantılarını kestiğimde çıt yok, telefona bağladığımda aynı şekilde çıt yok, Windows 10 kullanırken aynı ses kartına bağlı haldeyken yine çıt yok, sadece oyunlarda oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı