CoD Modern Warfare 2 alınır mı?

elden lord

Hectopat
Arkadaşlar 5-6 bin lira bütçem var. 9-10 tane oyun almak istiyorum. Bana oynayabileceğim en iyi oyunlardan önerir misiniz? Fiyatı fark etmez. Bir de CoD Modern Warfare 2 vault Edition almak istiyorum. 1500 TL değer mi?

Arkadaşlar 5-6 bin lira bütçem var. 9-10 tane oyun almak istiyorum. Bana oynayabileceğim en iyi oyunlardan önerir misiniz? Fiyatı fark etmez. Bir de CoD Modern Warfare 2 vault Edition almak istiyorum. 1500 TL değer mi?

Bence bir oyuna o kadar para verilmez. 5 - 6 bin TL'ye daha iyi şeyler yapabilirsin. 200 - 300 TL'lik 3 - 4 tane oyun alsan hadi neyse ama sadece bir oyuna 1 500 vermezdim. Cevabım ise değmez.

CoD Modern Warfare vault Edition ben 760 TL almıştım ilk on sipariş açıldığında 1500 TL asla verilmez ve elinizdeki parayla daha iyi şeyler yapabilirsiniz eğer oyun almak istiyorsanız büyük indirimleri bekleyin daha ucuza oyun alırsınız.

Alınmaz. Hikayesi desen 4 saat anca sürüyor multiplayer desen 1 senelik ömrü var ondan sonra ölüyor.

Alınır ben vault edition aldım gayet ucuz fiyatı.

Alınmaz. Hikayesi desen 4 saat anca sürüyor multiplayer desen 1 senelik ömrü var ondan sonra ölüyor.

Zaten insanlar online için alıyor. Ve zaten 1 yıl oynadıktan sonra sıkılıp yenisini ister insan. Şahsen beni 1 yılda sıkıyor yenisine ihtiyaç duyuyorum.

Alınır ben vault Edition aldım gayet ucuz fiyatı.

Zaten insanlar Online için alıyor. Ve zaten 1 yıl oynadıktan sonra sıkılıp yenisini ister insan. Şahsen beni 1 yılda sıkıyor yenisine ihtiyaç duyuyorum.

Her sene 1500TL vermek pek de mantıklı değil. Ayrıca 1500TL'nin neresi ucuz açıklar mısınız? 1500TL'ye daha iyi oyunlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı