CoD: Modern Warfare 2 Multiplayer Modu Yeniden Düzenleniyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Call of Duty Modern Warfare 2 Multiplayer modu yeniden düzenleniyor

Call of Duty Modern Warfare 2 Multiplayer modu, serinin hayranları tarafından yeniden düzenleniyor. Activision, Call of Duty Modern Warfare 2’nin Remastered versiyonunu geçtiğimiz aylarda piyasaya sürmüştü. 2009 yılında piyasaya sunulan oyunun grafiklerini yeniden elden geçiren yapımcı firma, ne yazık ki söz konusu Remastered versiyonda oyunun Multiplayer moduna yer vermemişti. Bu durum oyuncuları hayal kırıklığına uğratırken, […]

Devamı: CoD: Modern Warfare 2 Multiplayer Modu Yeniden Düzenleniyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hayal kırıklığına uğrayacak bişi yok. Adam MW'i yapmış, ciddi bir topluluk warzone oynuyor, oyunu alanlar multiplayer oynuyor. Bu durumda kalkıp da MW2 nin Multiplayer'ını istemek, beklemek saçmalık. Spec-Ops kısmı gerçekten başarılı ve keyifliydi ona diyeceğim yok fakat kalkıp da multiplayer niye yok diye hayal kırıklığına uğramaları anlaşılır bi durum değil bence.

Hayal kırıklığına uğrayacak bişi yok. Adam MW'i yapmış, ciddi bir topluluk warzone oynuyor, oyunu alanlar multiplayer oynuyor. Bu durumda kalkıp da MW2 nin Multiplayer'ını istemek, beklemek saçmalık. Spec-Ops kısmı gerçekten başarılı ve keyifliydi ona diyeceğim yok fakat kalkıp da multiplayer niye yok diye hayal kırıklığına uğramaları anlaşılır bi durum değil bence.

İstiyoruz kardeşim neden olmasın?

Bilmem kaç yıl önceki oyunları yeniden düzenlemek, remastered diye bir kavram çıkarmak bence hata. Remake olsa tamam ama MW2 kendince yeterli bir oyundu zaten.
Çoğu multi-player destekleyen oyunun remastered versiyonunda multi-player yok bu oyunun aslı ve geliştirilmesi ile alakalı.

İstiyoruz kardeşim neden olmasın?

Neden olmayacağını yazdım hocam zaten :) Yani topluluk kendi bir şeyler yapıp ücretsiz sunabilir onu saçma bulduğumu söylemiyorum zaten. Saçma bulduğum konu insanların bunu Activision'dan beklemesi ve MP yok diye serzenişte bulunması. Siz zaten güncel ve genel olarak beğenilen, oyuncu sayısı da gayet yüksek olan bir oyununuz varken kalkıp 10 küsur yıllık bir oyun için ayrıca sunucu vs açıp uğraşır mıydınız? Kaldı ki oyunun önceki serilerinde sevilen haritaların bir kısmı da bir şekilde yeni oyuna yedirilmişken gerek yok diye düşünüyorum. Terminal de bu haritalar arasında. Rust zaten eklendi. Muhtemelen o 2 map o yüzden hariç tutulmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden olmayacağını yazdım hocam zaten :) Yani topluluk kendi bir şeyler yapıp ücretsiz sunabilir onu saçma bulduğumu söylemiyorum zaten. Konu insanların bunu Activision'dan beklemesi ve MP yok diye serzenişte bulunması. Siz zaten güncel ve genel olarak beğenilen, oyuncu sayısı da gayet yüksek olan bir oyununuz varken kalkıp 10 küsur yıllık bir oyun için ayrıca sunucu vs açıp uğraşır mıydınız?

O kadar para istiyorlarsa uğraşsınlar bir zahmet. :)

Neden olmayacağını yazdım hocam zaten :) Yani topluluk kendi bir şeyler yapıp ücretsiz sunabilir onu saçma bulduğumu söylemiyorum zaten. Saçma bulduğum konu insanların bunu Activision'dan beklemesi ve MP yok diye serzenişte bulunması. Siz zaten güncel ve genel olarak beğenilen, oyuncu sayısı da gayet yüksek olan bir oyununuz varken kalkıp 10 küsur yıllık bir oyun için ayrıca sunucu vs açıp uğraşır mıydınız? Kaldı ki oyunun önceki serilerinde sevilen haritaların bir kısmı da bir şekilde yeni oyuna yedirilmişken gerek yok diye düşünüyorum. Terminal de bu haritalar arasında. Rust zaten eklendi. Muhtemelen o 2 map o yüzden hariç tutulmuş.

GTA Online için 7 senedir uğraşılıyor. 250TL az para değil Türkiye için. İnsanlar bu kadar parayı verince uzun süreler götürmesini istiyor.

O kadar para istiyorlarsa uğraşsınlar bir zahmet. :)
İstedikleri para daha da saçma zaten :D O paraya yeni MW alınıyor. Ben komple Remastered furyasının bu şekilde sağma yöntemi olarak kullanılmasına karşıyım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı