CoD Modern Warfare 3 2023 alınır mı?

baymortal

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar CoD'a şu sıralar çok sardım, Warzone bayağı oynadım ama aklımda bir soru var. Bugünden itibaren indirime girdi %30. daha fazla indirime girceğini sanmıyorum. 1250 TL ediyor alınca. Ben sizce bu oyunu almalı mıyım oyunu? Bir de oyuna deneme geldi, çok güzel geldi. O yüzden almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CoD'a şu sıralar çok sardım, Warzone bayağı oynadım ama aklımda bir soru var. Bugünden itibaren indirime girdi %30. daha fazla indirime girceğini sanmıyorum. 1250 TL ediyor alınca. Ben sizce bu oyunu alınır mı? Oyunu? Bir de oyuna deneme geldi, çok güzel geldi. O yüzden almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

1250TL'ye değmeyecek bir oyun. Hikayesi çok kısa sürüyor. Çoğu yayıncı olumsuz yorum yaptı. Sfya Digital'e çıkmasını bekliyorum 150TL'ye falan çıkarsa oyun alınabilir.

1250TL'ye değmeyecek bir oyun. Hikayesi çok kısa sürüyor. Çoğu yayıncı olumsuz yorum yaptı. Sfya Digital'e çıkmasını bekliyorum 150TL'ye falan çıkarsa oyun alınabilir.
1250 çok uygun. Oyunu alırken sadece hikayesini almıyorsunuz. Oyunun asıl odağı hikaye değil zaten. Zombi ve multiplayer modu gayet başarılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı