Sürprizbozan CoD MW 2 (2009) ghost vs CoD MW 2 (reboot) ghost

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SEWIHTN

Hectopat
Daha fazla  
Bence yeni ghost çok ağır, kilolu ses tonu çok itici ve boş yere öne çıkan bir karakter olmuş. Eski ghost takım arkadaşımızdı (şimdi ise takım kaptanı gibi bir şey herhalde) ve oyun içinde çok bir yeri yoktu yani "bak bizde ghost var sadece bu adam sayesinde oyun bu kadar güzel" denmiyor. Sabundan çok ghost ana karaktermiş gibi duruyor. Sizin düşüncelerinizi bekliyorum.

Eskisi: Sırf maskesi var diye CoD'cu ergenlerin popüler ettiği 10 dakika gözüken bomboş bir karakter.
Yenisi: Eskisinin popülerliğinden yararlanmaya çalışan, yine iyi olmayan fakat bu sefer kişilik gösteren bir karakter.

Eskisi: Sırf maskesi var diye CoD'cu ergenlerin popüler ettiği 10 dakika gözüken bomboş bir karakter.
Yenisi: Eskisinin popülerliğinden yararlanmaya çalışan, yine iyi olmayan fakat bu sefer kişilik gösteren bir karakter.

Ayrıca maskesi aşırı iğrenç durmuş. Bakın şu tipe Allah aşkına.
1685305662821.png

Ghost genel olarak abartılan bir karakter, en azından 2009 versiyonda. Sadece sıradan bir ekip üyesiydi. 2022 halini oynamadım ama önceki karakterin ekmeğini yemeye çalışmışlar belli ki. Bu arada 2022 de maske berbat.

Bence yeni ghost çok ağır, kilolu ses tonu çok itici ve boş yere öne çıkan bir karakter olmuş. Eski ghost takım arkadaşımızdı (şimdi ise takım kaptanı gibi bir şey herhalde) ve oyun içinde çok bir yeri yoktu yani "bak bizde ghost var sadece bu adam sayesinde oyun bu kadar güzel" denmiyor. Sabundan çok ghost ana karaktermiş gibi duruyor. Sizin düşüncelerinizi bekliyorum.
Eski Ghost kesinlikle. OG Ghost bir ara popüler oldu, herkes Ghost fanı oldu. Bir ara Ghost boş karakter oldu. Herkes ne popülerse ona göre davranıyor. Adı Ghost olan bir karakterin çok konuşkan çok şakacı olmasını beklemek saçma olurdu. Gaz gibi şakacı bir karakter beklenemez örneğin.

Ve eski Ghost daha havalı. Maskesi olsun, güneş gözlüğü olsun.

Anladığım kadarlıyla Ghost ReBoot versiyonda takım lideri
Lider hâla Price. Ghost yanlış hatırlamıyorsam yine aynı pozisyonda. Sadece artık çok konuştuğu için lider imajı çiziyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı