CoD MW 2 2009 ile Türkçe yama olmuyor

Sekii

Decapat
Daha fazla  
Oyunu İtemsatış üzerinden paylaşımlı hesap olarak satın aldım ve oyunu indirip açtığımda oyun Rusça'ydı .TR yama kurmaya çalıştım ama olmadı. Benim bildiğim oyunu crack olarak indirdiğimizde oyun Rusça oluyordu, bende neden böyle oldu yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu İtemsatış üzerinden paylaşımlı hesap olarak satın aldım ve oyunu indirip açtığımda oyun Rusça'ydı .TR yama kurmaya çalıştım ama olmadı. Benim bildiğim oyunu crack olarak indirdiğimizde oyun Rusça oluyordu, bende neden böyle oldu yardımcı olabilir misiniz?
Yama İngilizce’den Türkçe’ye çeviriyor çünkü. Steam’den indirdiğimde Rusça indirmiş aynı sorunu yaşamıştım. Dili de düzeltememiştim ayrıca. Baştan İngilizce olarak indir.

Türkçe yamayı kurun ve ardından oyunun dosyalarından dil bölümünü bulun. İçindeki Rusça dosyaları yedekleyin ve klasörden silin. Türkçe dosyaları içinde kalacağı için oyun otomatik olarak Türkçeye dönebilir.

Türkçe yamayı kurun ve ardından oyunun dosyalarından dil bölümünü bulun. İçindeki Rusça dosyaları yedekleyin ve klasörden silin. Türkçe dosyaları içinde kalacağı için oyun otomatik olarak Türkçeye dönebilir.

Teşekkür ederim deneyeceeğim.

Dosyayı bulamadım yamayı kurduğumda böyle bir hata veriyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-05 224141.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-05 224141.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hatayı anlamadım.

Çözüldü: Modern Warfare 2 "couldn't load image specialty New non english" hatası - bu linkte bir çözüm yolu paylaşılmış. Umarım işe yarar.

Teşekkür ederim oyun açıldı ama oyunu hala nasıl İngilizce yapabileceğimi bilmiyorum.

Hatayı anlamadım.

Çözüldü: Modern Warfare 2 "couldn't load image specialty New non english" hatası - bu linkte bir çözüm yolu paylaşılmış. Umarım işe yarar.

Hocam çok özür diliyorum oyuna direk girip çıkmıştım oyunu Rusça sanıp oyun almancaymış ama gene İngilizce dil dosyası yüklemem lazım galiba.

Teşekkür ederim oyun açıldı ama oyunu hala nasıl İngilizce yapabileceğimi bilmiyorum.

Hocam çok özür diliyorum oyuna direk girip çıkmıştım oyunu Rusça sanıp oyun almancaymış ama gene İngilizce dil dosyası yüklemem lazım galiba.

Bi' ihtimal linkteki forumda bir çözüm daha paylaşılmış. Umarım bu işe yarar.

Estağfurullah hocam yardımcı olabilmek mutlu ediyor beni.
-
Oyun dosyalarında eksikler var gibi. Itemsatış'tan aldığınız hesap hangi platforma ait? Epic? Steam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı