Çözüldü CoD MW 2022 görüntü beyazlaşıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

thevilmycry

Attopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
3080ti
İşlemci
i7 12700f
Arkadaşlar selamünaleyküm, bu yeni çıkan oyunda grafik sorunları yaşıyorum. Multiplayer modu geldikten sonra olmaya başladı. Ekran kartı driverim vs. her şey tam, Windows 11 güncel, her şey eksiksiz. Tüm grafik ayarlarını denedim. Low, Extreme hepsinde yapıyorum, hiçbir yerde bulamadım sorunu. Menüde bir şey olmuyor, sadece oyunun içindeyken birden görüntü bozuluyor, flash gibi beyazlaşıyor görüntü sürekli. Bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Elimde videolar var fakat bu siteye yükleyemiyorum.

Çözüm
Dediklerin gibi her şey güncel sürümde ise sorun muhtemelen oyundan kaynaklıdır. Oyunda şu an birçok bug ve çökme atma grafik kırılması vs sorunlar bildirilmiş. Yakında gelecek patch ile çözülebilir. Bizzat senin sorunun ile ilgili bir şey ne gördüm ne daha önce duydum. Beklemekten başka bir çare yok gibi.

Sorunu buldum çözdüm teşekkürler. Sorun NVIDIA'nın son gelen güncellemesinden kaynaklı. Eski sürümünü yükledim sorun düzeldi.
Dostum videoyu bir yere yüklersen daha kolay yardımcı olurlar demek istediğin pek anlaşılmıyor.

Merhaba videoyu nasıl size ulaştırabilirim?

Videoyu bu siteye yükledim arkadaşlar.

Son düzenleme:
Dediklerin gibi her şey güncel sürümde ise sorun muhtemelen oyundan kaynaklıdır. Oyunda şuan bir çok bug ve çökme atma grafik kırılması vs sorunlar bildirilmiş. Yakında gelecek patch ile çözülebilir. Bizzat senin sorunun ile ilgili bir şey ne gördüm ne daha önce duydum. Beklemekten başka bir çare yok gibi.

Dediklerin gibi her şey güncel sürümde ise sorun muhtemelen oyundan kaynaklıdır. Oyunda şu an birçok bug ve çökme atma grafik kırılması vs sorunlar bildirilmiş. Yakında gelecek patch ile çözülebilir. Bizzat senin sorunun ile ilgili bir şey ne gördüm ne daha önce duydum. Beklemekten başka bir çare yok gibi.

Sorunu buldum çözdüm teşekkürler. Sorun NVIDIA'nın son gelen güncellemesinden kaynaklı. Eski sürümünü yükledim sorun düzeldi.

Artı -1 Eksi
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı