RTX 5070 alınır mı?

Hocam dediğim gibi 4K için zor olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda RTX 5070 ile RTX 5070 Ti 4K da karşılaştırılıyor çoğu full ayar sayılır sol üstte yazıyor zaten grafiğin ne seviyede olduğu.

Siz onerir misiniz 5070.

Kaç sene götürür sizce beni çıkacak oyunlar için sorun yaratır mı sizce ya da başka ekran kartı mi bakmaliyim.

Ben hala GTX 1650 kullanıyorum 6 senelik kart. Ancak 1080p düşük ayarlarda oynarım çoğu oyunu. Yeni çıkan oyunlarda da sıkıntı yaratıyor. RTX 5070 alsan bile en azından 5-6 sene rahat götürür. Tekrar söylüyorum 4K çözünürlük için arıyorsanız RTX 5070 Ti, RX 9070 XT veya RTX 5080 seviyesindeki kartlar çok daha mantıklı olacaktır.

Hocam bütçeyi çıkart 9070XT al. Aradaki fark kayda değer.

Hocam bütçeyi aşıyor maalesef.

Hocam öneririm neden öner miyim 5070 güzel bir kart ancak 2K da falan daha iyi bir performans sergiler.

Ben hala GTX 1650 kullanıyorum 6 senelik kart. Ancak 1080p düşük ayarlarda oynarım çoğu oyunu. Yeni çıkan oyunlarda da sıkıntı yaratıyor. RTX 5070 alsan bile en azından 5-6 sene rahat götürür. Tekrar söylüyorum 4K çözünürlük için arıyorsanız RTX 5070 Ti, RX 9070 XT veya RTX 5080 seviyesindeki kartlar çok daha mantıklı olacaktır.

Hocam 2 k için başka ekran kartı onerir misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı