CoD MW 3 Xbox kolu ile oynamak

• Konuyu başlatan 472107
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.302

472107

Hectopat
Oyunda Xbox kolum çalışmıyor. Oyunun kol desteği falan mı yok? Orijinal Xbox 9. nesil kol ile denedim.

Steam üzerinden oynamıyorsanız oyun kollarını bazı oyunlar desteklemiyor. Aynı durumu RDR2 için yaşamıştım. İnternetten kolları bağlamaya yarayan uygulamalar var, onları kullanabilirsin.

Steam üzerinden oynamıyorsanız oyun kollarını bazı oyunlar desteklemiyor. Aynı durumu RDR2 için yaşamıştım. İnternetten kolları bağlamaya yarayan uygulamalar var, onları kullanabilirsin.

Bu uygulamalara örnek verir misin? Konuya bakacaklar için galiba oyunu kol ile oynamak için 40$ verip Steam üzerinden oynamanız gerek ya da 3. parti uygulamalar ile bağlamak gerek.

Bu uygulamalara örnek verir misin? Konuya bakacaklar için galiba oyunu kol ile oynamak için 40$ verip Steam üzerinden oynamanız gerek ya da 3. parti uygulamalar ile bağlamak gerek.

Hem DualSense hem de Xbox kolu bağladım otomatik olarak görmesi gerek ayarlara girip Controller seçeneğini seçtiniz mi acaba?
Klavye mouse işaretliyken kontrolcü çalışmayabiliyor.

Hem DualSense hem de Xbox kolu bağladım otomatik olarak görmesi gerek ayarlara girip Controller seçeneğini seçtiniz mi acaba?
Klavye mouse işaretliyken kontrolcü çalışmayabiliyor.

Öyle bir seçenek yok, galiba oyunu siz yeni Modern Warfare ile karıştırdınız. 2011 MW3'ten bahsediyorum.

Şu anda kullandığım pc'de steam olmadığından resim ekleyemiyorum ama kullanabiliyorsunuz hocam. Aynı durumu Call Of Duty Black Ops 3'te yaşadım. Steam'i açtıktan sonra geniş ekran moda geçirin. İşletim sistemi gibi bir ekrana geçiriyor steam'i. Daha sonra soldaki veya sağ üstteki sekmelerden ayarlara gelin ve gamepad kısmından Playstation yerine Xbox'u seçin. Bu şekilde steam üzerinden oynadığınız tüm oyunlar destekliyor. 3.parti uygulama kullanmanıza gerek kalmıyor.

Oyuna Steam üzerinde sahip değilim. Korsan olarak indirmiştim.

Uygulamanın adı DS4, kendim de RDR2 de kullanmıştım.

Deneyeceğim.

Oyuna Steam üzerinde sahip değilim. Korsan olarak indirmiştim.

Deneyeceğim.

Fark etmiyor hocam, Steam kütüphanesine oyun ekle diye bir seçenek vardı. Oradan Call of Duty'nin kuruluğu olduğu yerden EXE dosyasını ekleyin ve dediğimi uygulayın. Muhtemelen olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…