Arkadaşlar aşağıdaki hatayı alıyorum, diğer konuyu inceledim ancak Windows sürümü güncel.
Son düzenleme:
Elbette bir sonuç elde edeceğiz. Olur böyle vakalar, her yeni oyunun özünde vardır böyle hatalar.Anladım hocam. Benim şansım bu zaten, 50 tane adım denerim 50. adımda anca açılır oyun. Millet zaten ilk denemesinde açsın. Bu şansımı öldürmek istiyorum.![]()
Lisans ile alakası var mıdır acaba? Çünkü oyunun web sitesine yönlendiriyor.
Teşekkür ederim, ilk konuya göz gezdirdim ancak benim sürümüm güncel.Evet bugün ikinci hatayı aldık şu konuyu lütfen inceleyin; [Çözüldü] CoD: Warzone DEV ERROR 6328 hatası - Technopat Sosyal
Edit: Sanırım bu konuyu incelemişsiniz, çalışmadığını vurguluyorsunuz. Araştırmaya başlayacağım, biraz zaman tanıyın.
Şuradan bir göz atın; How to Fix Call of Duty Modern Warfare Dev Error 6328
ancak sorun devam etti.
Burası da aynı adımları tekrarlamış hocam.Dediğim gibi binbir çeşit çözüm yolu bulmuşlar şuradan bu çözüm yolunu denemenizi öneriyorum; Fix: COD Modern Warfare Dev Error 6328 - Appuals.com
Extra ekran kartı ayarları yapmışlar burada, onlarıda uyguladınız mı?Burası da aynı adımları tekrarlamış hocam.
AMD ekran kartı kullanıyorum hocam. Ayrıca oyun içerisinde değil, intro'da veriyor hatayı.Extra ekran kartı ayarları yapmışlar burada, onlarıda uyguladınız mı?
Anladıyorum evet, devam ediyorum araştırmaya.AMD ekran kartı kullanıyorum hocam. Ayrıca oyun içerisinde değil, intro'da veriyor hatayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.