Çözüldü CoD: MW dev error 6328 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar aşağıdaki hatayı alıyorum, diğer konuyu inceledim ancak Windows sürümü güncel.

Screenshot_5.png

1584827762903.png

Son düzenleme:
Çözüm
Anladım hocam. Benim şansım bu zaten, 50 tane adım denerim 50. adımda anca açılır oyun. Millet zaten ilk denemesinde açsın. Bu şansımı öldürmek istiyorum. :D
Elbette bir sonuç elde edeceğiz. Olur böyle vakalar, her yeni oyunun özünde vardır böyle hatalar.

Edit: Yatmadan şuralara bir göz at supportlar yardımcı olamaya çalışmış arkadaşlara; Activision Aces
Teşekkür ederim hocam, ekran kartı Driver'ını güncelliyorum şu an. Sonuçları aktaracağım.

Şöyle bir hata veriyordu, 6328 hatasını nasıl oldu bilmiyorum ama çözmüşüm sayenizde.
Eki Görüntüle 518782
Uygulamanın ayarlarını eski haline çevirdim ve oyun açıldı. Çok teşekkür ederim ilginizden ötürü.
Eki Görüntüle 518783

Probleminiz çözüldüyse ne mutlu keyifli oyunlar.

Merhaba arkadaşlar bende bu sorunla karşılaştım birkaç şeyi denememe ragmen olmadı bende en son kendim grafik ayarıyla oynadım ve sorunum cözüldü RTX 2070 ekran kartım olmasına ragmen bu hatayı aldım ben soruna gelirsek grafik ayarlarından texture resulıtıon'nu hıght yapınca bende bu hatayı verdi bende sadece bunu düşürdüm diger ayarlarımı yine yükselttim ve sorun cözüldü. Ayarıca ben bu sorunu güncellemelerden sonra aldım neden böyle bir şey oldugunu anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı