CoD MW Remastered Co Op modu yok

Atakan D.

Kilopat
Katılım
6 Temmuz 2013
Mesajlar
1.742
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Satın aldığım Call of Duty Modern Warfare Remastered'da normal multiplayer girebiliyorum Find Match kısmından fakat Survival ve Spec-Ops kısımları var bilenler bilir özellikle MW 3'teki çok iyiydi. Oyunu satın almadan önce Youtube'dan baktım ve MW Remastered'da 4 kişi Survival modu oynuyor. Fakat şuan sadece Multi dosyası yüklü yani Singleplayer kısmı yüklü değil Steam'den. Bundan dolayı gözükmüyor olabilir mi?
 
Singleplayer indirmeden oynayamazsınız.
Hocam dedim acaba bu hani ücretsiz olan Warzone var ya onu da mı indirmemiz gerekiyor diye çünkü baktım Youtube'da oyun menüsü daha çok Warzone'a benziyor. Hatta bir haftasonu MW Remastered'a süreli girebiliyorduk Warzone'dan.
 
Hocam dedim acaba bu hani ücretsiz olan Warzone var ya onu da mı indirmemiz gerekiyor diye çünkü baktım YouTube'da oyun menüsü daha çok Warzone'a benziyor. Hatta bir hafta sonu mw Remastered'a süreli girebiliyorduk Warzone'dan.

İkisi ayrı şeyler Warzone ayrı Remastered ayrı.
 
Hocam Warzone sadece PUBG gibi Remastered singleplayer içeriyor evet oynayabilirsiniz.
Hocam Singleplayer'ı da yükledim Menüde sadece Arcade kısmı gözüküyor. O da kilitli story'i bitirmen lazım diyor. Co op dediği acaba bu arcade mi?
Güncelleme: Sanırım oyunu Steam'den değil Blizzard'dan almam gerekiyordu. 164 lirayı sırf Co op modu için verdim inşallah Steam hesabıyla bağlayabilirim yoksa iade edeceğim.
 
Son düzenleme:
Hocam singleplayer'ı da yükledim menüde sadece arcade kısmı gözüküyor. O da kilitli Story'i bitirmen lazım diyor. Co op dediği acaba bu arcade mi?
Güncelleme: Sanırım oyunu Steam'den değil Blizzard'dan almam gerekiyordu. 164 lirayı sırf co op modu için verdim inşallah Steam hesabıyla bağlayabilirim yoksa iade edeceğim.

Hocam MW3'te story modu bitirince arcade kısmı açılıyordu co-op hikaye modu demek zaten.
 
Hocam MW3'te story modu bitirince arcade kısmı açılıyordu co-op hikaye modu demek zaten.
MW3'te öyle idi sanırım. Ama Ben oyunu Steam'den aldım. Arcade moduna baktım survival co op ile alakası yok oyunun. Oyunu Battle.net (Blizzard) 'ten almak gerekiyormuş. Oradaki fiyatı ise 59 Euro.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı