CoD: MW2 2022'de silahların üstündeki gölgeler bozuk görünüyor

ozanfethiye

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar dün CoD: MW2 oyununu satın aldım, oyunda bazı yerlerde veya silah üstünde gölge efektleri siyah noktalar halinde görünüyor. Grafik ayarlarından Shadow bölümündeki ayarların hepsini kapatırsam sorun düzeliyor, bu sorun nedendir? CoD MW 2019 veya Cold War'da böyle bir sorunla karşılaşmadım, özellikle 2. bölümde gece görüşle ilerlerken silahın bir kısmı nokta nokta kararıyor gece görüş kapatırsam düzeliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar iyi akşamlar dün CoD: MW2 oyununu satın aldım, oyunda bazı yerlerde veya silah üstünde gölge efektleri siyah noktalar halinde görünüyor. Grafik ayarlarından Shadow bölümündeki ayarların hepsini kapatırsam sorun düzeliyor, bu sorun nedendir? CoD MW 2019 veya Cold War'da böyle bir sorunla karşılaşmadım, özellikle 2. bölümde gece görüşle ilerlerken silahın bir kısmı nokta nokta kararıyor gece görüş kapatırsam düzeliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekran kartı nedir?

Anti-Aliasing ve Depth of Field ayarlarından kaynaklı grenli bi gölgeleme mantığı var oyunun. Artı DLSS gibi upscaling ayarları kullanılınca da aynısını yapıyor.

Önce açıksa Upscaling i kapatmayı deneyin. Render çözünürlüğü ile ekran çözünürlüğünü aynı yapın. Olmaz ise Filmic SMAA yerine diğer kenar düzeltme ayarlarına bakın. Depth of Field ı da kapatırsanız o etki azalıyor.

Fotograf atar misin?

Sıkıntı böyle hocam

Ekran kartı GTX 1660 Ti? Ve işletim sisteminiz nedir 64 Bit mi Windows 10 mu?

Windows 11 64 Bit

Bu oyunda da önbelleklendirme render varsa, cache yüklemesini baştan yaptırın. İşe yaramaz ise graphic driverı tekrar kurun. 2019 MW de benzer bir durumla karşılaşmıştım, bu şekilde çözmüştüm.

Hocam ekran kartı sürücülerini hepsini silip en güncel sürücüyü yükledim render dediğiniz şeyi yapmadım ama nereden girebilirim ona?

Dosya Ekleri

• Call of Duty  Modern Warfare 2 (2022) Screenshot 2023.01.11 - 19.33.54.10.png
    Call of Duty Modern Warfare 2 (2022) Screenshot 2023.01.11 - 19.33.54.10.png
    3,8 MB · Görüntüleme: 148
Sıkıntı böyle hocam

Windows 11 64 Bit

Hocam ekran kartı sürücülerini hepsini silip en güncel sürücüyü yükledim render dediğiniz şeyi yapmadım ama nereden girebilirim ona?
Farklı driver denediniz mi? Oyunun grafiklerini sıfırlayın. Nvidia denetimde 3D uygulama karar versin seçili di mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı