CoD: MW2 2022'de silahların üstündeki gölgeler bozuk görünüyor

ozanfethiye

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar dün CoD: MW2 oyununu satın aldım, oyunda bazı yerlerde veya silah üstünde gölge efektleri siyah noktalar halinde görünüyor. Grafik ayarlarından Shadow bölümündeki ayarların hepsini kapatırsam sorun düzeliyor, bu sorun nedendir? CoD MW 2019 veya Cold War'da böyle bir sorunla karşılaşmadım, özellikle 2. bölümde gece görüşle ilerlerken silahın bir kısmı nokta nokta kararıyor gece görüş kapatırsam düzeliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar iyi akşamlar dün CoD: MW2 oyununu satın aldım, oyunda bazı yerlerde veya silah üstünde gölge efektleri siyah noktalar halinde görünüyor. Grafik ayarlarından Shadow bölümündeki ayarların hepsini kapatırsam sorun düzeliyor, bu sorun nedendir? CoD MW 2019 veya Cold War'da böyle bir sorunla karşılaşmadım, özellikle 2. bölümde gece görüşle ilerlerken silahın bir kısmı nokta nokta kararıyor gece görüş kapatırsam düzeliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

O kadar paramı verilir oyuna.

Bende de oluyor bu. Araştırdığım kadarıyla ssr (screen space reflection) yüzünden oluyormuş onu kapatıp deneyin olmadıysa oyunun gölge ayarlarıyla oynayın yine olmadıysa Vatan Bilgisayar'a sorun bence bunu.

Tabii, aşağıdalar hocam buyurun;
Bu arada upscaling ile alakalı durumu ters izah etmişim. Upscaling i kapatmak yerine açmak gerekiyor o kumlu görüntüden kurtulmak için. :D o mesajımdan hareketle görüntüden kurtulmak için kapatan arkadaşlar kusura bakmasın. :D görmüşlerdir zaten.

Tüm ayarlar açık, upscaling açık:
Eki Görüntüle 1640321Eki Görüntüle 1640322
Tüm ayarlar açık, upscaling kapalı:
Eki Görüntüle 1640320Eki Görüntüle 1640323

Upscaling türü olarak da Intel'inki seçili. Görüntü olarak biraz daha net görünüyordu diğerlerine göre, bilginiz olsun. Ayrıca upscaling açık olmasına rağmen kimi yerlerde hala o karanlık gölgelenmeleri ve dürbün kenarındaki kumlanmayı görmek mümkün. Yani durumun kartınızla değil oyunla alakalı olduğu aşikar. Oyun böyle, endişe edilecek bir durum yok gibi :)

Sağ ol bende de aynısı oluyordu senin sayende çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı