Hocam bugün deneyeceğim inşallah dediğin gibidir mantıklı geldi bu bir sayfada diğer oyun bileşenlerini indirmek çözebilir diye bir şey görmüştüm.
Eki Görüntüle 2503533
Oyunları kapatmışlar.
Hocam öyle bir şey bende duymuştum ama sadece campaign çalışıyordu o güncellemeyle herkeste bozulduğuna göre bizimle ilgili bir şey değil ayrıca tekrar güncelleme yapayım multiyi indirip oyunu açabildim ama crash yiyorum yani yine bir şey düzelmedi.
Ahraz şirket.
Güncellemeyi nasıl yapacağım? Ben crash yemiyorum denemiş olurum.
Girdim ama atıyormuş evet biraz bir şeyler deneyeceğim.
Hocam girdim anlık 1 dk bekletti görev yöneticinden çalışıyor gösteriyordu bekledim girdi şu an.
CoD MW 2 ve 3'ü açmaya çalışırken "unable to launch Call of Duty: Modern Warfare II" diye bir hata alıyorum. Sebebi ve çözümü nedir, bilgisi olan var mı acaba?
Kral multiplayer indirilmesi gerekiyor.
Hocam multi indirmeme rağmen olmuyordu multiyi sildim multiyi tekra rindirmeye başlattım o sırada campaigne girince oldu ve tek günde bitirdim oyunu şu anda 3 GB güncelleme geldi galiba fixlediler bilmiyorum hiç giremeyen bunu deneyebilir.
Bugünkü güncelleme sonrası oyun halen aynı. Multiplayer indirince sorunun çözüldüğü kesin mi? 63GB boşa indirmek istemiyorum![]()
Evet, multiplayer veya herhangi bir başka modu indirince düzeliyor. Salak herifler ortak dosya kullandığı için bir modun dosyası diğer bir moda ihtiyaç duyabiliyor o yüzden böyle problem oluyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.