Başka bir moddan kastınız nedir hocam en az yer kaplayan![]()
MWII'nin herhangi bir modu. Hepsinin boyutu yüksek zaten az olanı yok. Coop belki içlerinden en azıdır ama o bile 50 GB.
Yani oyun kısacası diyor ki; 50 GB hikaye indirdin yetmez, bir 50 daha başka bir modu indirmen lazım.
Bir başka saçmalık ise oyunun korsan sürümü sadece 30 GB ve o haliyle bile tam oynanabiliyor. Ancak orijinal halinde sadece hikaye oynayabilmen için 100 GB indirmen lazım.Durum bu kadar vahim. Her güncellemede dosya sisteminin daha da içinden geçiyorlar.
10 saat mi? 2 tane cod oyununu toplasanız 10 saat etmez.Yani yaklaşık bir 10 saatlik oynanış için indiriğimiz boyutlara bakın, rezillik.
Sorunu çözdüm paylaşayım inşallah sorunu çözersiniz. Oyunun CoD MW2 multiplayer modunu kurmayı başlatın ama oyunu kapatmayın oyun içerisinden yapın daha sonra oyunu alt ekrana atın game Pass üzerinden güncellemeyi durdurup oyuna tekrar dönün CoD MW2 singleplayer modunu başlatın oyun açılıyor ben o şekilde yaptım oynuyorum![]()
Sorunu çözdüm paylaşayım inşallah sorunu çözersiniz. Oyunun CoD MW2 Multiplayer modunu kurmayı başlatın ama oyunu kapatmayın oyun içerisinden yapın daha sonra oyunu alt ekrana atın Game Pass üzerinden güncellemeyi durdurup oyuna tekrar dönün CoD MW2 singleplayer modunu başlatın oyun açılıyor ben o şekilde yaptım oynuyorum![]()
10 saat mi? 2 tane cod oyununu toplasanız 10 saat etmez.5 saat diyelim biz ona.
İnmeden oynuyor muyuz yani hocam bu şekilde.
![]()
Sorunu çözdüm paylaşayım inşallah sorunu çözersiniz. Oyunun CoD MW2 multiplayer modunu kurmayı başlatın ama oyunu kapatmayın oyun içerisinden yapın daha sonra oyunu alt ekrana atın Game Pass üzerinden güncellemeyi durdurup oyuna tekrar dönün CoD MW2 singleplayer modunu başlatın oyun açılıyor ben o şekilde yaptım oynuyorum![]()
Hocam aynısını yaptım olmadı.
Hocam multi indirmeme rağmen olmuyordu multiyi sildim multiyi tekra rindirmeye başlattım o sırada campaigne girince oldu ve tek günde bitirdim oyunu şu anda 3 GB güncelleme geldi galiba fixlediler bilmiyorum hiç giremeyen bunu deneyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.