C camouflage5 Kilopat Katılım 4 Ağustos 2013 Mesajlar 124 18 Şubat 2014 #1 Arkadaşlar bende HD3650 ekran kartı var. Ekran kartı sürücüsünü güncelledikten sonra resimde görünen sorun ortaya çıktı. Birde bazen havada siyah dumanlar uçuşuyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan var mı? - - - Güncellendi - - - Yardım edebilecek olan yok mu?
Arkadaşlar bende HD3650 ekran kartı var. Ekran kartı sürücüsünü güncelledikten sonra resimde görünen sorun ortaya çıktı. Birde bazen havada siyah dumanlar uçuşuyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan var mı? - - - Güncellendi - - - Yardım edebilecek olan yok mu?
adakcar Hectopat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 256 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 18 Şubat 2014 #2 O ekran kartıyla o oyunu nasıl oynayabiliyorsun? Önce denetim masasından sürücüyü sil. Daha sonra Search Support Bu linkten driver'i indir. Öyle dene. Artı 0 Eksi
O ekran kartıyla o oyunu nasıl oynayabiliyorsun? Önce denetim masasından sürücüyü sil. Daha sonra Search Support Bu linkten driver'i indir. Öyle dene.
KS KS C camouflage5 Kilopat Katılım 4 Ağustos 2013 Mesajlar 124 18 Şubat 2014 #3 Orta ayarlarda gayet akıcı. 30 fps üzerinde oynuyorum. Artı 0 Eksi
adakcar Hectopat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 256 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 18 Şubat 2014 #4 Yok artık diyorum Neyse, dediğimi yap. Bilgilendir. Artı 0 Eksi