CoD MW3 Vault Edition vs CoD Black Ops 6

MW3 multiplayer hızlı olduğu için sevmiyorum, MW 2019 ve 2022 daha güzeldi benim gözümde, tabii renkler zevkler herkesin aynı değildir.
tabii ki öyle 2019’u ben de beğeniyorum fakat 2022’de movementı inanılmaz düşürdüler tactical fps oyununa döndü resmen, slide cancel‘ı da kaldırmışlardı. şimdi daha çok movementa dayalı bir oyun oldu. zaten black ops6 geliyor movementi tamamen değiştirecekler. sağa sola arkaya koşma zıplayarak dönme vs. temeli değişecek.

1 ay Game Pass al MW3 Multisinin tadını çıkar derim. 40 Dolar verilecek bir oyun değil.

Black Ops 6'ya gelecek olursak, Game Pass'e geleceği kesinleşmiş bir oyuna 70 dolar verilir mi emin değilim.

Ama iki oyundan birisini kesin olarak almaya niyetliysen kesinlikle Black Ops 6.

Evet hocam kullanabilirsiniz fakat yukarıdaki yorumlara hiç aldanmayın MW3 multiplayer sizi zevkten dört köşe yapar açıkçası Modern Warfare serisinin en güzel multiplayerlerinden biri bu seri. Hikayesi çöp olabilir ama MP kısmına asla laf edilmemeli özellikle MW2 faciasından sonra.

Ben MW2'ye bile bayılmıştım. Game Pass alayım o zaman deneyeyim. Oyunu almamda ki amaç zaten sevdiğim silahları kasıp tasarlamak ve Warzone da denemek.

Tabii ki öyle 2019'u ben de beğeniyorum fakat 2022'de movementı inanılmaz düşürdüler tactical FPS oyununa döndü resmen, SLI'de cancel‘ı da kaldırmışlardı. Şimdi daha çok movementa dayalı bir oyun oldu. Zaten Black Ops6 geliyor movementi tamamen değiştirecekler. Sağa sola arkaya koşma zıplayarak dönme vs. temeli değişecek.

Call of Duty Black Ops 6 en çok dikkatimi çeken oyun oldu, çıkmadan önce para biriktirip direkt alacağım, içimdeki bir his sanki bu sene yeni Call of Duty oyunu çok daha güzel olacakmış gibi bir his var umarım yanılmam.

Ben MW2'ye bile bayılmıştım. Game Pass alayım o zaman deneyeyim. Oyunu almamda ki amaç zaten sevdiğim silahları kasıp tasarlamak ve Warzone da denemek.
Hocam MW2 çok ağır bi oyundu, karakter sanki sırtında 50 kilo yük taşıyormuş gibi yürüyordu, slide cancel yoktu. Topluluk da buna çok tepki gösterdiği için aceleye geldi bu oyun hikayesinin kötü olma sebebi bu. MW3’te slide cancel geri geldi, silah çeşitliliğini, eklentileri inanılmaz arttırdılar, oyunun eski haritalarını geri getirdiler. Yeni oyun modları geldi ve vuruş hissiyatı çok daha iyi. İlk başlarken movementin hızlı olmasından dolayı zorlanabilirsiniz ama alıştıktan sonra çok daha zevk alacağınıza eminim. Sadece meta diye bir olay var yani yine sevdiğiniz silahları oynayabilirsiniz ama belirli süreler içinde belirli ar/sniper/smg ler meta oluyor ve çok güçlü oluyor bu silahlar bufflıyorlar. Mecburen o silahları oynamak zorunda kalıyorsunuz. İnternet siteleri üzerinden takılacak eklentileri ve silahları warzone meta diyerek arattırıp bulabilirsiniz. İyi oyunlar şimdiden

Call of Duty Black Ops 6 en çok dikkatimi çeken oyun oldu, çıkmadan önce para biriktirip direkt alacağım, içimdeki bir his sanki bu sene yeni Call of Duty oyunu çok daha güzel olacakmış gibi bir his var umarım yanılmam.
Evet bence de öyle olacak black ops diğer serilere göre zaten daha ayakları yere basan bi seriydi hep. Birçok şeyi temelden değiştiriyorlar movement vs dediğim gibi. Hikayesi de eminim çok iyi olacaktır, bekliyoruz kısaca.

Hocam MW2 çok ağır bir oyundu, karakter sanki sırtında 50 kilo yük taşıyormuş gibi yürüyordu, SLI'de cancel yoktu. Topluluk da buna çok tepki gösterdiği için aceleye geldi bu oyun hikayesinin kötü olma sebebi bu. MW3'te SLI'de cancel geri geldi, silah çeşitliliğini, eklentileri inanılmaz arttırdılar, oyunun eski haritalarını geri getirdiler. Yeni oyun modları geldi ve vuruş hissiyatı çok daha iyi. İlk başlarken movementin hızlı olmasından dolayı zorlanabilirsiniz ama alıştıktan sonra çok daha zevk alacağınıza eminim. Sadece meta diye bir olay var yani yine sevdiğiniz silahları oynayabilirsiniz ama belirli süreler içinde belirli ar/sniper/smgler meta oluyor ve çok güçlü oluyor bu silahlar bufflıyorlar. Mecburen o silahları oynamak zorunda kalıyorsunuz. İnternet siteleri üzerinden takılacak eklentileri ve silahları Warzone meta diyerek arattırıp bulabilirsiniz. İyi oyunlar şimdiden.

Evet bence de öyle olacak Black Ops diğer serilere göre zaten daha ayakları yere basan bir seriydi hep. Birçok şeyi temelden değiştiriyorlar movement vs dediğim gibi. Hikayesi de eminim çok iyi olacaktır, bekliyoruz kısaca.

Hocam roman okur gibi okudum emeğine sağlık çok faydalı yazı.

Hocam MW2 çok ağır bir oyundu, karakter sanki sırtında 50 kilo yük taşıyormuş gibi yürüyordu, SLI'de cancel yoktu. Topluluk da buna çok tepki gösterdiği için aceleye geldi bu oyun hikayesinin kötü olma sebebi bu. MW3'te SLI'de cancel geri geldi, silah çeşitliliğini, eklentileri inanılmaz arttırdılar, oyunun eski haritalarını geri getirdiler. Yeni oyun modları geldi ve vuruş hissiyatı çok daha iyi. İlk başlarken movementin hızlı olmasından dolayı zorlanabilirsiniz ama alıştıktan sonra çok daha zevk alacağınıza eminim. Sadece meta diye bir olay var yani yine sevdiğiniz silahları oynayabilirsiniz ama belirli süreler içinde belirli ar/sniper/smgler meta oluyor ve çok güçlü oluyor bu silahlar bufflıyorlar. Mecburen o silahları oynamak zorunda kalıyorsunuz. İnternet siteleri üzerinden takılacak eklentileri ve silahları Warzone meta diyerek arattırıp bulabilirsiniz. İyi oyunlar şimdiden.

Evet bence de öyle olacak Black Ops diğer serilere göre zaten daha ayakları yere basan bir seriydi hep. Birçok şeyi temelden değiştiriyorlar movement vs dediğim gibi. Hikayesi de eminim çok iyi olacaktır, bekliyoruz kısaca.

Şansa bakar mısın Xbox Game Pass aldım oyunu Steam'den sildim. Game Pass sunucuları bozukmuş yeni üyelik kısmı büyük kesinti diyor. Ödemeyi yapmama rağmen göstermiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı