CoD oynama sırası nasıl?

Ahmet Tuğhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Call of Duty serisine başlamak istiyorum. Oyunun kronlojik sırası, çıkış sırası derken kafam çok karıştı. Modern Warfare serisinin Remastered'ı varmış sanırım. Bunları ve Black Ops serisini falan da oynamak istiyorum. Bana sıralamayla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba Call of Duty serisine başlamak istiyorum. Oyunun kronlojik sırası, çıkış sırası derken kafam çok karıştı. Modern Warfare serisinin Remastered'ı varmış sanırım. Bunları ve Black Ops serisini falan da oynamak istiyorum. Bana sıralamayla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Hocam MW ile bo arasında alaka yok. Tamamen farklılar. Yeni çıkan MW'ler ile eski MW'ler de aynı karakterlerle farklı senaryodalar. Hangi seriye başlamak istiyorsunuz?

Reboot MW üçlemesi: MW2019 - MWII 2022 - MWIII 2023
Black Ops: Black Ops 1 - Cold War - Black Ops 2 - Black Ops 3
Klasik MW üçlemesi: MW1 2007, MW2 2009, MW3 2011

2007 ve 2009 yılında çıkan Modern Warfare oyunlarının Remastered versiyonlarını oynamanı öneririm.

Call of Duty'nin ilk oyunu grafik açısından vs. pek tatmin etmeyebilir. Direk 2'yi oynayın derim ama 1 de oynayabilirsin. 3 konsol için var ve PC portunda oynayamadım ben. 4. oyunu MW serisi, bu seriyi 1-2-3 şeklinde oynayın. 5. oyunu 2. Dünya Savaşı'nın devamı sanırsam, 5. oyundan sonra bo serisine başlarsınız. Remastered grafiklerinin iyileşltirilmiş hali ama yeni CoD MW serisi fala var, onların hikayesi falan farklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı