CoD oyunu önerisi

Merhaba, CoD serisini neredeyse hiç oynamadım. Sadece çok önceden MW4 Remastered oynamıştım galiba ama aklımda yok. Hangi sırayla hangi oyunları oynamalıyım? Yorum katarak anlatırsanız sevinirim.

("Bence bunu oynamana gerek yok, kötü bir oyun ama şunu kesin oyna" gibi.)

Bütçe önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, CoD serisini neredeyse hiç oynamadım. Sadece çok önceden MW4 Remastered oynamıştım galiba ama aklımda yok. Hangi sırayla hangi oyunları oynamalıyım? Yorum katarak anlatırsanız sevinirim.

Bütçe önemli değil.
Call of Duty 4 : Modern Warfare
Call of Duty : Modern Warfare 2
Call of Duty : Modern Warfare 3 ve Black Ops serisini kesinlikle oyna.
CoD 1 ve CoD 2 de çok iyidir.
CoD Warzone bedava Battle Royale oynarken çok keyif alırsınız.
Cidden bedava mı?

Modern Warfare 1(Call of Duty 4): Gerçekten çok iyi bir senaryoya sahip. Bir tane bölüm var ki belki de gelmiş geçmiş en iyi sniper görevi bu oyundadır. Kesinlike bunu oynamalısın.

Modern Warfare 2: Açıkçası en sevmediğim cod oyunu bu oldu ama mw3 ile bağlantılı olduğu için oynaman lazım

Modern Warfare 3: Senaryosu oldukça iyi, oyunçeviri'nin türkçe dublajlı çevirisini de indirip oynarsan bu oyundan 2 kat daha fazla zevk alırsın

Modern Warfare(2019): Senaryosu diğerlerine göre orta sayılır ancak Multiplayer'ı gerçekten çok zevkli.(hocam sizin sisteminiz bu oyunu pek akıcı oynatmaz. Ondan dolayı bunu yazmamışım gibi görün)

Bunları oynamanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Bütçe önemli değil.
Call of Duty: Warzone, fiyat: ücretsiz.
Call of Duty 4: Modern Warfare, fiyat: 49.00

MW serisi ile başlayabilirsin.
Sonra World at War, Black Ops ve Black Ops 2 oynarsın. (World at War'ı oynamana gerek yok oynarsan iyi olur.)
Sonra Ghosts, Advanced Warfare ve WW2 oynarsın. WW2 önerimdir.
Infinite Warfare'yi oynamanı önermem. Black Ops 3'ü göz geçir beğenirsen oyna.

MW serisi ve Black Ops 1-2 harici hikaye bağı yok. Black Ops 2'de pek bağlantılı değil zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı