Çözüldü CoD: Warzone %100 CPU kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rhulkinator

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, CoD: Warzone'da kekemelik sorunu yaşıyordum, sorunun çözümünü araştırırken CPU kullanımının %100 olduğunu gördüm. Sanırım bununla alakalı. Apex Legends, LoL, Valorant gibi oyunlarda sorun olmuyor. Ayarlarımın çoğu yüksekte olmasına rağmen 1080P çözünürlükte %100 CPU kullanımı sadece Warzone'da oluyor. Oyun SSD'ye kurulu ve sürücülerim güncel. İşlemci sıcaklığı ise 67 derecelerde. Termal macunu en son 6 ay önce yenilemiştim. Onunla alakalı olabilir mi?

Sistemim ;

Intel i5 8500
2x 8GB DDR4 3000 MHz XMP RAM
Asus Z370-P Prime
Sapphire RX 5600 XT Pulse Ekran Kartı
650W 80+ PSU

Son düzenleme:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VSR ile de aynıydı daha sonra şu videoda anlatılanları yaptım, sorunum çözüldü, teşekkürler. @Kayseri Mantısı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VSR ile de aynıydı daha sonra şu videoda anlatılanları yaptım, sorunum çözüldü, teşekkürler. @Kayseri Mantısı

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı