CoD Warzone %100 CPU kullanımı

cc11

Hectopat
Daha fazla  
İnternette bakmama rağmen herhangi bir çözüm bulamadım gerçekten anlamıyorum.
NVIDIA 1070 8 GB.
Ryzen 5 3500X işlemci
2x8 3200 MHz RAM kullanıyorum. Oyuna girince işlemci kullanımı %90'a çıkıyor ısınma 55 derece civarında.

Olmazsa belgelere gidip Call Of Duty Modern Warfare klasörü içerisinden config.ini şeklinde bir dosya olması lazım o dosyayı açıp ss atar mısın? CPU ile ilgili bir ayar vardı da adını unuttum.
Olmazsa belgelere gidip Call Of Duty Modern Warfare klasörü içerisinden config.ini şeklinde bir dosya olması lazım o dosyayı açıp ss atar mısın? CPU ile ilgili bir ayar vardı da adını unuttum.

Hayır ya büyük ihtimal oyunla alakalı herkes yazmış aynı şeyi.

Oyun ile alakalı deyip geçmemek lazım. Yukarıda yazdığım yerdeki dosyanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz acaba? Ben bu oyunu i3 6098P ile %70-80 CPU kullanımı ile oynuyordum. Hem MP'de hem Warzone'da sorun yoktu.

Sanırsam herkesin söylediği gibi oyunda fazlasıyla optimizasyon sorunu var. Bende ekran kartı kullanımından muzdaribim. Bir türlü sabit %99'da kalmıyor. İşlemci kullanımım da çok değişken. Bazen %50-60 bazen %80-90. önceliği normal yapmama rağmen.
Şimdi DDU ile ekran kartı driverını silip yükledim sorunum düzeldi. Ekran kartı kullanımı şu an 97-99 gidip geliyor işlemci aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı