CoD Warzone 1050 Ti dizüstü bilgisayar yüksek sıcaklık

Furkan941

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513-RM
Bende HP Gaming laptop var. Görselde göreceğiniz gibi çok aşırı ısınıyor. Ben bu oynamayla devam edersem bilgisayar çok zarar görür mü? Ya da fazla zarar görmeden satayım mı ne dersiniz?
Soğutucum var bir işe yaramıyor ve servisten geleli 2 ay olmadı. Ekran kartım 1050 Ti, 8 GB RAM, i5 8. nesil işlemcim var. Oyun: Call of Duty Warzone.

Dosya Ekleri

• 119458603_240232907416943_8296205980772114834_n.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 111
93 derece ekran kartı için çok yüksek bir sıcaklık. Oynamaya devam etmemelisiniz veya undervolt yapıp deneyebilirsiniz.

Zaten 95 dereceyi geçtikten sonra laptop güvenlik için kendi kendine kapanır.

1050ti ve üstelik laptop versiyonu olmasından dolayı o oyunda zorlanabilir ve ısınabilir diye düşünüyorum yine de bu kadar olması normal mi bilmiyorum. O halde oynamanızı tavsiye etmiyorum normal bir sıcaklık değil.

Herhangi bir şey yapacaklarını zannetmiyorum zaten yapamazlar da.
Belli olmaz sonuçta bu sistemler seri üretim. Belki fan kısmında hava sirkülasyonu iyi değildir, tıkanıklık vs vardır. Veya termal macun sıkıntılı olabilir. Kul yapısı Allah yapısı değil ya.

Belli olmaz sonuçta bu sistemler seri üretim. Belki fan kısmında hava sirkülasyonu iyi değildir, tıkanıklık vs vardır. Veya termal macun sıkıntılı olabilir. Kul yapısı Allah yapısı değil ya.

Zaten dediğim gibi servisten geleli 2 ay olmadı hepsine bakım yapıldı yollandı. Göndermeden önce de böyleydi şimdi de böyle.

İşlemci sıcaklığı ve işlemci frekansını da izlemelisiniz. Bunlarda değerler nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…