CoD Warzone 9600K 2060 Super %100 CPU %15 GPU kullanımı

TufanTsubasa

Decapat
Arkadaşlar CoD Warzone adlı oyunda görev yöneticisinden baktığım zaman CPU kullanımım %90-100 arasında oluyor. Ama GPU kullanımım %10-15 falan oluyor ve bu durumun bilgisayarıma zarar verebileceğinden şüpheleniyorum. Lütfen beni bilgili birileri aydınlatsın. Windows 10 kullanıyorum, 16 GB 3200 MHz RAM kullanıyorum.

Merhaba CoD Warzone kullanıcıların hepsi ben dahil olmak üzere %70-90 arası CPU kullanımından şikayetci oyunsal bir problem güncellemeler ile düzeleceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar CoD Warzone adlı oyunda görev yöneticisinden baktığım zaman CPU kullanımım %90-100 arasında oluyor. Ama GPU kullanımım %10-15 falan oluyor ve bu durumun bilgisayarıma zarar verebileceğinden şüpheleniyorum. Lütfen beni bilgili birileri aydınlatsın. Windows 10 kullanıyorum, 16 GB 3200 MHz RAM kullanıyorum.
Sisteme bir zararı olmaz ama oyunda düşük FPS alma ve anlık FPS düşmesi yaşaman olası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı