Alone_Man
Kilopat
İyi akşamlar. Oyun çıktığından beri oynuyorum, fakat nasıl oynuyorum devamlı bir hantallık, tepkiyi geç verme, misal ateş etme tuşuna veya koşma tuşuna basmama rağmen 4 5 saniyelik gecikme yaşıyorum. Aklıma gelen ilk sorun internet kaynaklı olduğunu düşünüyordum ADSL, fibere geçtim 100Mbps internet alıyorum 5'de upload, ve çok da değişen bir şey olmadı yine oyunda çok fazla yavaş hareket etme ateş ettiğimde sanki geç tepki veriyormuş gibi, birçok araştırmada bulundum ama ne yazık ki bir sonuca ulaşamadım, YouTube birçok yayıncı izliyorum adamlar o kadar çok hızlı hareket ediyorlar ki ağzım açık izliyorum ve ateş ettikleri vakit de kill alıyorlar ama düşmanı sıkmama rağmen halen ölmeyip beni neredeyse 1 mermiyle alıyorlar. Bir de son olarak silahlar çok fazla titriyor no recoil diye bir olay varmış herhangi bir dosya indirmemiz gerekiyor mu? Sizce oyunda mı bir sorun var yoksa donanımla ile ilgili mi? Defalarca oyunu silip yüklememe rağmen bir çözüm olmadı, aşağıya bir örnek video bırakayım bir bakın isterseniz ne demek istediğimi anlarsınız...