CoD Warzone ani ping sıçraması

Ozerf

Hectopat
Merhaba, arkadaşlarla Warzone oynarken artık hiç zevk alamıyorum. Eskiden (eski Laptop'umda) ping sorunum yokken yeni Laptop'umda son zamanlarda pingim 80-90 civarından aniden 150-350'ye fırlıyor. İnternetimde ya da modemimde herhangi bir değişiklik yapmadım. Ethernet kablosunu takmanın da pek bir faydası olmuyor. Diğer oyunlarda bu sorunla karşılaşmıyorum. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?

Benim bildiğim kadarıyla ping bilgisayar modeliyle alakalı olmayıp tamamen internetle alakalı diye biliyorum. Bence PC'den değil oyunun server doluluğu ya da hangi serverda(Asya Avrupa gibi) olduğun ile ilgili olabilir. Bende de bir ara Warzone'da aynı sorunlar oluyordu VPN ile girebilirsin(bazıılarında işe yarıyor) ama ben sorunumu doğru servera girerek çözdüm ama dediğim gibi mesela benim bazı arkadaşlar da VPN ile çözmüştü sen bilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı