CoD Warzone bağlantı sorunu

• Konuyu başlatan omrhl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 15.799
İşletim sistemi
Windows 10

omrhl

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyunda ne denediysem geçmeyen garip bir sorunla karşı karşıyayım. PC'yi ilk açtığımda ilk girdiğim oyunda 40 ping 0 Packet Loss oluyor ama ikinci ve diğer girişlerimde 3500-4000 arası packet loss oluyor ve oyun açılmıyor. Eklediğim fotoğraftaki gibi kalıyor ve girmiyor, yaşayan sorunu çözen yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mıdır?

loss.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çok VPN hizmeti sağlayan firma var. Onları deneyebilirsiniz. Ben benim arkadaşın VPN'i ile bağlanıyorum. Sorunumu böyle çözdüm. Ama esasen benim kullandığım ISS'nin CoD serverlarına olan bağlantısı kötü olduğu kanısındayım.
Ücretli ve tavsiye edilmiş bir VPN programını satın aldım bağlantı kopabiliyor. Ayrıca, VPN kullanımında Latency değeri artmakta. COD'un sunucuları ciddi olarak yetersiz.

Ücretli ve tavsiye edilmiş bir VPN programını satın aldım bağlantı kopabiliyor. Ayrıca, VPN kullanımında Latency değeri artmakta. CoD'un sunucuları ciddi olarak yetersiz.

Tabiki o tarz sorunlar olur. Ben Londra üzerinden bağlandığım için normal olarak 120 ms gibi bir değerde oynuyorum. VPN'siz bağlandığım da da oyundan attığı oldu. Ama hiç yoktan packet loss olmuyor :)

BLZBNTBGS000003F8 şu hatayı alıyorum ve çözümü yok ne yaptıysam nafile. Şu hata oyunun ortasında aniden çıkıyor ve ne yaptıysam format yeniden kurulum port vs hiç biri çözüm sunmadı.

TürkNET fiber altyapısıyla Vodafone Fiber kullanıyorum Avrupa yakasında sorun devam ediyor. Çok sinir bozucu bir şey.

Ben bu ekrana ekran bana bakıyor arkadaşlara sürekli girin olmadı çıkın, hadi tekrar girin yine olmadı tekrar çıkın demekten oyuna başlayamıyoruz.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-05-16 192503.jpg
    Ek Açıklama 2020-05-16 192503.jpg
    456,5 KB · Görüntüleme: 69
Merhabalar rehberinizdeki gibi portları açtım ve moderateden open e geçti ilginiz için teşekkürler.

Ancak bir sorum olacak ben kardeşim ile beraber oynuyorum PC lerimiz yan yana aynı modem üzerinden bağlıyız. Kardeşim için port yönlendirmesi yapmak istiyorum ama aynı portları farklı yerel ağ adresi üzerinden açamıyorum. "dış bağlantı noktası kullanılmıştır" şeklinde hata veriyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı