Merhaba. CoD Warzone blackcell ve cp alacağım fakat Steam'de dolarla olduğu için pahalı. Battle.netden almayı düşünüyorum fakat oyunu bir daha oradan 100GB indirmeyi üşeniyorum. Battle.net üzerinden satın alsam onu Steam'de kullanabilir miyim? Mesela Blackcell alsam kod falan mı veriyor ya da illa oyunun Battle.Net'de inik olması mı lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi cod hesabında her 2 platform da bağlı olmalı derken nasıl yapacağım onu? Battle.net uygulamasına giriş yaparken steam ile giriş yapıyorum eğer kastettiğin buysa. Birde uygulama üzerinden oyunu indirmeden cp veya blackcell satın alabiliyorsun. Ben şimdi onları aldığım zaman otomatik olarak steam ile girdiğim hesabıma mı eklenecek? Şimdi tam emin olamadım sonuçta az para değil 800tl'lik şey satın alacağım boşa gitmesin
Bu dediğin daha önceden de karşıma çıkmıştı. Yanlışım varsa düzeltin. Linked accounts dediğimde activision hesabıma giriş yaptırıyor. Oradan link account kısmında battle.net seçip doğrulama kodunu girdikten sonra bana call of duty'nin sadece tek bir platform kabul edeceğini söylüyor yani battle.net ile linklesem steamdeki hesap aktif olmaz gider diye tahmin ediyorum çünkü sadece tek platform kabul eder diyor. Fotoyu da koyuyorum. Bu işlemi yapsam oyuna tekrardan steam üzerinden giriş yapmaya devam edebilir miyim? Birde diyelim steam üzerinden giriş yapmaya devam edebildim ve battle.net üzerinden alacağım cp veya blackcell'i aldım. Bu cp veya blackcell otomatik olarak hesabıma mı tanımlanıyor? Seni de yordum kusura bakma.
Steam hesabı için yapılacak fakat orada dolarla olduğu için pahalı geldi bende battle.net üzerinden Steam hesabım için almak istemiştim. Mümkün mü bir yolu var mı?