Merhaba. CoD Warzone blackcell ve cp alacağım fakat Steam'de dolarla olduğu için pahalı. Battle.netden almayı düşünüyorum fakat oyunu bir daha oradan 100GB indirmeyi üşeniyorum. Battle.net üzerinden satın alsam onu Steam'de kullanabilir miyim? Mesela Blackcell alsam kod falan mı veriyor ya da illa oyunun Battle.Net'de inik olması mı lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Attığım linkin aynısına battle.net uygulaması üzerinden erişiyorum ve battle.net' giriş yaparken de steam hesabımı kullanıyorum. Şimdi ben bunu alırsam bana kod olarak falan mı verecek nasıl verecek onu da bilmiyorum. Kod olarak verse bile oyun içinde kod girme yeri yok onu da bulamadım. Belki satın alırken steam hesabımı ister ve oradaki warzone hesabına alır. Hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Battle.net is your one stop shop into the world of Blizzard and Activision. Buy digital games, in-game items, balance and more for all of your favorite ...
Kusura bakmayın biraz geç oldu az önce cevapladım da gönderememişim heralde tekrar yazayım.
Attığım linkin aynısına battle.net uygulaması üzerinden erişiyorum ve battle.net'e giriş yaparken de steam hesabımı kullanıyorum. Şimdi ben bunu alırsam bana kodla mı verecek nasıl verecek onu da bilmiyorum. Kodla verse bile oyun içinde kod girme yeri yok onu da bulamadım veya call of duty'nin sitesinde falan. Acaba alırken steam hesabımı girebileceğim seçenek sunsa ve steam hesabımdaki warzone hesabına aktarıım yapacak olabilir mi. Ondan da emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Battle.net is your one stop shop into the world of Blizzard and Activision. Buy digital games, in-game items, balance and more for all of your favorite ...
Şurada oyundaki takma adınızın yazdığı hesap ile giriş yapılması gerekir. (Oyundaki seviyenizin ilerlemenizin felan kayıtlı olduğu hesap) Eki Görüntüle 2227751
Gene rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bu steam bağlantısını kesip battle.net'e bağladıktan sonra battle.net'e bağlanmış hesaba nasıl giriş yapacağım otomatik olarak hesap açılıp warzone'u indirdiğim zaman kayıtlı hesabım açılacak mı? Birde bazı arkadaşlar warzone'in battle.net'de daha çok yer kapladığını ve güncellemelerin battle.net'de daha büyük olduğunu söylüyor bu doğru mudur? Eğer bilginiz varsa. Tekrardan teşekürler
Gene rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bu steam bağlantısını kesip battle.net'e bağladıktan sonra battle.net'e bağlanmış hesaba nasıl giriş yapacağım otomatik olarak hesap açılıp warzone'u indirdiğim zaman kayıtlı hesabım açılacak mı? Birde bazı arkadaşlar warzone'in battle.net'de daha çok yer kapladığını ve güncellemelerin battle.net'de daha büyük olduğunu söylüyor bu doğru mudur? Eğer bilginiz varsa. Tekrardan teşekürler
Hali hazırda battle.net hesabınız var sanırım. O hesapta daha önce warzone felan indirip giriş yapıp oynadınız mı?
COD hesabı ayrı Battle.net hesabı ayrıdır hocam. Bence yeni bir battle.net hesabı oluşturun (ardından battle.net uygulamasından o hesapla giriş yapın) ve o hesabı COD hesabında bağlayın.